Kontrolovanie dieťaťa

emilia55

no tak to by malo byť niečo okolo 2 eur asi, to je v pohode úplne :) dobre ďakujem pekne, celkom sa mi páčia tie watchy, pravdepodobne to bude jeden z darčekov na vianoce

ico

neviem ake ti radil pan predo mnou ale my mame lamax watchy, a pri nich ti viem na 100% ze mi to platime pausalne, a vlastne mame tam nastavenych len 50MB dat na zopar minut neviem presne kolko, ale platime 50kc len :) a staci to uplne

emilia55

To by mohlo byť presne to čo hľadáme :) Tá sim karta je platná ako dlho prosím ? Lebo čítam tam že karta je v balení s hodinkami. A nevieš či je tam nejaký paušal alebo len kredit ?

vlasto

ahoj, ja ti poradím ešte inteligentné hodinky pre deti, niečo takéto ako majú na alze www.alza.sk, môžeš na mobile sledovať kde je tvoje dieťa a keď sa ti niećo nebude páčiť zavoláš mu alebo napíšeš sms

Kycera

Ak syna dáš do družiny, problém máš vyriešený. Prípadne môžeš požiadať niekoho blízkeho, aby Ti zo začiatku pomohol pri dodržiavaní rád, kt. Ti poskytol Mate. K tomu Ti prajem veľa trpezlivosti a dôslednosti.

mate59

Myslím si, že na druháka je ešte skoro dať mu mobil,/strata,odcudzenie/popýtajte sa, koľko detí v jeho triede nosí mobil.

emilia55

Jasné že sa mu snažíme vysvetliť, že sú nejaké pravidlá a má ich dodržiavať. Ale rada by som ho mala pod kontrolou nejako. Predsa len je to dieťa, a deti sa nie vždy zachovajú tak ako je to najsprávnejšie.

mate59

Nie, dieťa treba viesť a naučiť k zodpovednosti,vysvetliť mu, že vám musí všetko oznámiť kam pôjde,kedy príde, lebo s vyšším vekom si bude robiť čo chce.Treba to robiť dôrazne,dôkladne,mať pravidlá,použiť odmenu ale prípadne i trest.