Caj na ocistenie hrubeho creva

Príspevok v téme: Caj na ocistenie hrubeho creva
Zuzka52

Dobry den, prosim vas ak by ste mi vedeli poradit, aky caje alebo byliny pomahaju na ocistenie hrubeho creva? Lebo mam v poslednej dobe dost problematicku plet, vsade sama vyrazka a som vo veku kedy by uz vyrazky mali byt davno prec. Mam s tym problem stale uz cez pubertu som bola sama vyrazka, ale mam pocit ze teraz sa to zhorsuje. Cez leto nic, ale teraz na jesen a zimu je to hrozne. Od kamosky co sa do tohto viac vyzna som sa dozvedela ze to moze byt problem s travenim - zaludok, kyseliny atd. Ale vraj aj z hrubeho creva. Nasla som si par clankov na to kedy zacat s detoxikaciou hrub. c. a vsetky body sedeli na mna okrem stolice. Tak by som to chcela riesit radsej bylinkami alebo cajom, nechcem hned rozne tabletky brat. Dakujem vopred za pomoc

Kycera

Cliattsi,
bola som služobne mimo, len pred chvíľou som sa vrátila, tak len v krátkosti. Ja som nepila Šaraticu, ale vodu s Glauberovou soľou, kt. dostaneš kúpiť v lekárni. Ak ich požiadaš, môžu Ti dať aj rozpis. Alergickú reakciu som dostala po prvom pohári, viac som nepila. To ale neznamená, že ju dostaneš aj Ty. Takéto špeciálne minerálky sa ťažšie zháňajú, musíš hľadať v obchodných reťazcoch. Neviem koľko stoja.
Treba vynechať mäso, mliečne výrobky, sladkosti aspoň týždeň. Arašidy nekonzumuj. Táto strukovina obsahuje alfatoxíny. Po očiste sa sa strava tiež upravuje, o tom neskôr. : )

Zuzka52

Cliattsi: To by zaujimalo aj mna.. no a Kycera aj mna by to zaujimalo co a ako k tej vode s tymi alergiami a pod...

Cliattsi

Kýčera - díky za varovanie. Ale pozrel som si jedno - Tú Šaraticu, čo odporúčaš. Je tam pri nej napísané, že obsahuje 2 soli magnězia a jedna z nich je práve tá Glauberova soľ. Ty si o nej napísala, že spôsobuje alerg. reakciu. Pochopil som to tak, že aj u teba spôsobila alerg. reakciu.
Informácie som našiel tu www.saratica.cz
Píše sa tam: "Za laxatívnymi účinkami Šaratice hľadajte obsah dvoch horkých solí – Epsomskej (MgSO4 * nH20) a Glauberovej (Na2SO4 * Nh20). Sírany sodíka a horčíka na seba v zažívacom trakte viažu vodu, rozriedia škodliviny, ktoré potom jednoduchšie opúšťajú telo."
OTÁZKA1): Ty si mala najprv alergickú reakciu a potom si už nemala?
2.) Keď si spomenula Glauberovu soľ, mala si na mysli niečo iné než Šaraticu?
3.) Koľko dní odporúčaš piť Šaraticu na detox a v akom množstve? Urobí efekt aj víkendová kúra?
4.) Čo sa týka potravín, ktoré si ty konzumovala. A jem len také , že kapusta a mrkva,.Príp. arašidy - teda viac memej lacné potraviny. Čo by si ty ešte odporúčala?
5.) Kde tú Šaraticu zoženiem? Aj v Tescu, Kauflande? A koľko stojí?

Zuzka52:
Tými otázkami som sa len snažil zistiť, či nie si náhodou podobná mne,.lebo sa zaoberám hanblivosťou. Mohol by v súvislosti s tým byť u teba deficit napr. B6 alebo zinku. Ale asi nie je.
Čo sa týka tých vyrážok, ktoré si vytláčaš, volajú sa pravdepodobne MÍLIE a odstrániš si ich buď sama, alebo to robia aj kozmetičky.
Mňa ale zaujíma, prečo sa vlastne tvoria :)

Katrina56

Čo je skvelý muž Dr Ogudu. On splnil môj sen. Chceli by ste ho kontaktovať na adrese Drogudutemple@aol.com, aby ste boli medzi toľkými ľuďmi, ktorým pomohol, ktorí chválili jeho dobrú prácu? Volám sa Katrina. Viem, že mnohí muži alebo ženy, ktorí čítajú toto svedectvo, chcú dostať svoje bývalé späť alebo hľadajú pomoc v kúzelníkoch. To je veľmi dôležité pre každého z vás. Pokúste sa kontaktovať Dr Ogudu, aby vám pomohol, pretože je skvelým kúzelníkom. Prvýkrát mi priviedol späť len 4 dni po tom, ako som ho kontaktoval. To je dôvod, prečo som tak šťastný. Nesplnil ste žiadnu kúzelnú kariéru tak, ako je, jeho e-mailom je Drogudutemple@aol.com. Obráťte sa na neho, ak potrebujete niektorú z nasledujúcich možností:
1) Ak chcete, aby váš bývalý manžel späť.
(2) ak máte vždy zlé sny.
(3) Chcete byť povýšený vo svojej kancelárii.
(4) Chcete, aby ženy / muži bežali po vás.
(5) Ak chcete mať dieťa.
(6) Chcete byť duchovne chránení.
(7) Chcete, aby váš manžel / manželka bola vaša navždy.
(8) Ak chcete, aby váš partner miloval viac.
(9) Bylinná starostlivosť
10) Pomôžte ľudí dostať z väzenia
11) Ak chcete, aby niekto vždy o vás premýšľal.
12) Kúzlo pomsty.
13) Kúzlo peňazí / lotérie.
pošlite e-mail na adresu DROGUDUTEMPLE@AOL.COM
Ďakujem neskôr

Zuzka52

Marosko-n: hladala som si tu GGW vodu a nenasla som nic, iba som sa docitala ze skoro pod kazdym clankom propagujes stale toto iste...no mohol by si mi aspon vysvetlit co to vlastne je, ako to funguje? Kde to zozeniem? Dakujem

Marosko-n

Zuzka , nič netreba dodržiavať, nakoľko GGW voda podporuje trávenie a lieči organizmus a podporuje chudnutie.

Zuzka52

Kycera: tak myslim to vazne, ale neviem si predstavit ako dlho takto vydrzim dietovat.. ked uz tyzden vopred mam zacat s dietou..

Kycera

Myslím to vážne, ak Ty myslíš vážne detox hrubého čreva Šaraticou. Ak chceš pribrať, môže Ti to pomôcť.
Samozrejme, že to môžeš robiť po svojom, ale črevo nevyčistíš.