korculovanie

lara22

ja mam 21, meriam asi 167 a vaha 45...pred 2 rokmi sa mi podarilo schudnut asi pred maturitou a odvtedy ani kilo hore..dokonca ani cez velku noc...ale v pdostate nemam byt ani po kom tucna..ale trosku pribrat...takych 5 kil by sa zislo...a doktorka mi kazala chodit na tie injekcie...podla toho co hovorila, sa mi nezdalo zeby sa nieco malo platit...a korculovanie je super..nohy, zadok, brucho aj chrbat sa spevnia a lepsia kondicka...som si ich kupila minuly tyzden a uz len zhanam niekoho kto by chcel sa korculovat :) ...uz sa tesim

simkaQ

no vazny problem.aj ja chcem pribrat a tiez sa korculujem ale jedni vravia ze sa od korculovania chudne a druhi ze sa robia svaly,Co je pravda uz sama neviem ale urcite sa dostavia nejake vysledky.Aj vela jem a nic.Este sa aj na mna pozeraju kde sa to vstko do mna trepe.Mam 166 a vahu 48.

Tabletky na priberanie su dobre panamin.ale mne nepomahaju.POOOOOOOOOOmoc.

annie123

No ludia,myslim si ze kika14 moze pouzivat pangamin pretoze to je aj pre mladsich a aj lahsie sa pribera pri mladistvych!!ja mam 14 a 161cm..vahu som mala na 41kg a po troch mesiacoch pouzivania pangaminu klasik som pribrala na 52 kh..za tri mesiace som pribrala vyse desat kil(11kg)..kika14 kludne to mozes uzivat pretoze ti to naozaj pomoze:Da teraz je to super..nevysimaj si reci otatnych je to len na tebe..pekne priberanie kika:)ahoj

matiikk

kika14 ..moja, ty nic neskusaj, ty priberes aj sama...len pockaj, mas 14, a uvidis v takych 16 si budes veru vyberat co do ust....priberies pomaly aj z ovsenych vlociek ! nech ta ani nenapadne hento vyskusat (aj ked neviem co to je,ale fakt to nerob)...

kika14

Ahojtee..Ja mam 14 rokov, 159cm a 41kg a nedari sa mi pribrat. Chcela by som vyskusat ten Pangamin ale neviem ktory druh pretoze ich je viac. Myslite ze Pangamin Klasik?alebo ktory?! prosim poradte..Kujeeem vopred..

Nena

Ahoj zuuzu. Neskočila! Veď čakám, či ti to pomôže!!! A RNG, ďakujeme za cenné informácie. Ale chcela by som sa spýtať- to pichanie B12 si musím vyžiadať sama a aj platiť alebo to môže odporúčiť aj lekár a niečo mi preplatí poisťovňa? Už sa tu písalo, že je to dosť drahé...

RNG

B-12 sublingual sa da kupit uz za 104 korun.
Pangamin je vitamin B-15. Niekedy sa predavaju aj pivovarske kvasnice pod tymto menom, z nestanovenymi davkami jednotlivych B vitaminov.
Nespracovane pivovarske kvasnice(debittering) ale maju pomerne male davky b-ciek a naviac maju mnohi na ne alergie(hlavne alergia na manoproteiny, ktore mnohi nevedia rozbit, obdobne ako celiaci lepku)
Tvrdenie, ze obsahuju uzitocne bakterie na crevnu floru je viacmenej smiesne. Tak ako tvrdenie ze acidofilny jogurt ti zakolonizuje creva.
Na to treba vela druhov kultur v miliardach! Teda specializovane zdroje probiotik.
Spracovane pivne kvasnice(debittered) ale napriek tomu mozu byt uzitocny doplnok jedla, ked konzumovane v dostatocnych davkach(ako jedlo!) a budu na trhu dostatocne lacne.