Oprávnené žiarlenie ?

Príspevok v téme: Oprávnené žiarlenie ?
Nerozumiemtomu

Ako začať...Priatel bol na služobke na tri dni aj s kolegom, prvý krát. Volala som mu tam raz a mal mi potrebu povedať informáciu (nepýtala som sa ho na to ani nepriamo) že sú tam všetci starí a v jeho veku tam je málo ľudí až na jednu ženu, ktorá je tichá a vôbec sa s ňou celý deň nerozprával. Čudné mi bolo na čo mi to vraví, keďže ja som ho nikdy nevyšetrovala. Od toho ako bol na služobke prešiel mesiac a priateľ mi dal jeho organizér ktorý si vedie, aby som mu v ňom urobila poriadok,vymazala staré udalosti a napísala nové. Našla som tam zapísané ženské meno a spýtaka sa kto to je, či to môžem vymazať. Vytrhol mi telefón z ruky a rýchlo to meno zmazal, s tým že on nevie kto to je vôbec. Prišla mi divná jeho reakcia ale nedala som nič znať, však nejdem robiť paniku zbytočne. Nedalo mi to však a doma som si jej meno dala do googla. Zistila som že je členkou organizácie ktorej aj môj priateľ a taktiež sa zúčastnila školenia a našlo mi to hneď ani slm nemusela dlho hladať. Samozrejme bez obviňovania úplne s kľudom som.sa ma to priateľa spýtala. Ten mi následne odpovedal dvoma verziami:
1. Kolega čo s ním bol (ženatý) o nej básnil, mal nemiestne sexuálne poznámky a že jemu "šlo na nervy, že len hovorí a skutek žiadny tak ze sa zodvihol a šiel za ňou spýtať sa jej na meno"
2. Keďže tejto verzii aj na základe toho načo ai ho potom značil do mobilu som nepochopila, poskytol mi druhú " Šiel som za ňou, lebo som sebe chcel niečo dokázať" a čo chcel sebe dokázať to už mi povedať nechcel

Proste možno som divná, žiarlivá ale tak mi to prišlo lúto. Že je mimo domu a ....čo si o tom myslíte vy ?

Chodíme spolu 1,5 roka ja mám 24 on 25. Porpi študovaní este pracujem a cez víkend (kazdu sobotu cca) mávam koncerty, venujem sa spevu. Priatel pracuje ako robontik. Sme spolu často skoro každý druhý deň. Dávam mu najavo stále že ho milujem. Lenže ja som blbà....Lebo nieže by som ja bola urazenà ale ja som sa mu este ospravednila, že mi je ľúto že som žiarlivá a sypem si popol na hlavu. Už od rána mu volàm, pozvala som ho na obed a on je ku mne odneraný a nahnevaný je na mňa.

ForeverYoung

No tak normalne to ani mne nepride, keby to bolo ciste, nebol by z toho v takom soku, pravdepodobne nieco skryva. A ty sa mu akoze vazne neospravedlnuj, ved nemas zaco. Ste to vyriesili nejak?

Lollka

Nedivim sa ti ze mas pochybnosti, sprava sa fakt divne aj tie vysvetlenia su divne a nemaju hlavu ani patu. Sprava sa ako pristihnuty pri klamstve, reaguje prehnane na obycajnu otazku. Ty sa mu neospravedlnuj a nedoprosuj, ak ma on zaujem o vztah s tebou nech ti to normalne vysvetli.

Karol_M

Tak jeho chovanie hovori za vsetko. Nemiluje Ta, chcel sa s Tebou rozist, len nevedel ako, tak sa Ta snazil vyprovokovat a vyvolat nejaky "konflikt", pre ktory by sa mohol urazit a neozvat sa Ti.