Ako zistim,ze sa mu pacim?

Príspevok v téme: Ako zistim,ze sa mu pacim?
kelowa

Ahojte. Ako prosim zistim,ci ma o mna muz zaujem ako o zenu a nie iba ako o kamaratku?Stretavam sa s jednym muzom.Pozname sa cca 4.mesiace.Ked sa stretneme,tak je ku mne vzdy velmi mily,zabavny, galantny.Vzdy mi otvara dvere,dava mi prednost,je pozorny,ked niekde sme-tak chce platit,pravdaze-aj ja obcas platim,nechcem,aby to vyzeralo ze ho chcem vyuzivat.Ked aj kracame vonku vedla seba-tak mi ponukne rameno,aby som sa ho drzala.Cize nedrzime sa za ruky,ja sa ho drzim pod ramenom.Na privitanie a na rozlucku sa vzdy pobozkame.Zaciatky boli na lice.Ale uz si davame bozk na usta.Ale nikdy sa o nic nepokusil.Myslim-dotyky a bozkavanie.
Ako zistim,ci ma berie iba ako dobru kamaratku,alebo ze sa mu pacim aj ako zena? Dakujem vam.

natalia-7

kelowa ja tomu rozumiem. ale z môjho pohľadu - ak on s tebou neplánuje nič viac tak len zbytočne strácaš čas dúfaním. a ak naopak cíti to čo ty, tak si môžeš toto krásne obdobie užívať naplno bez toho aby máš stále v hlave dilemu "ako to on vlastne berie?" :-)

kelowa

Natalia,ahoj.Mozno aj preto tolko otalam s tou otazkou,ze on sa mi paci ako muz a je mi s nim velmi dobre,prijemne.Ako keby som nechcela,aby toto vsetko pekne,co s nim zazivam-skoncilo.Preto hladam signaly,ci sa mu pacim aj viac,ako len kamoska..

kelowa

Ahoj Veronicka. My sme uz vyskusali toho viac spolu a rozne akcie.Rozumieme si.A to na pivko bolo iba jediny raz po praci,ze sme sa neplanovane stretli,on tam uz bol a ja som tam prisla za nim,mala som to v ceste.Ja som mala jedno male pivko vtedy.

Trp.Urcite viac nez ty

natalia-7

priznám sa, že ja celkom týmto taktickým konaniam a domýšľaniu nerozumiem. nie je jednoduchšie sa ho jednoducho na rovinu spýtať vo vhodnej situácii? Chápem, že človek má obavy z odmietnutia, ale vždy lepšie byť odmietnutá ako si domýšľať dlhé mesiace a potom zistiť, že to bolo vlastne úplne nijak. A hlavne, nemyslím si, že normálny vyzretý muž by mal za blbku ženu, ktorá mu položí otázku či sa mu páči aj ako žena, aj keby ju vnímal len za kamarátku.
Takže moja rada jednoznačne znie - nedomýšľať, ale byť úprimná a pýtať sa.

veronicka128

Ved nevravim ze mu to mas zakazat, ale nech ide na pivko s niekym inym, ved vy si mozete dat kavu alebo caj ked ste spolu...lebo iba tak zistis aky je...podla mna sa to na vase stretnutia nehodi...

kelowa

Veronicka-dakujem ti.A necham to zatial tak-ako to je.On inak nepije.Ale ma 39.rokov,takze ked ma chut na pivko po praci,tazko mu to zakazem..

Trp-ty musis byt riadne mimo.

trp

Ak ta pozyva a plati, chyta ta za ramena a ruky a bozkavate sa na usta, tak sa mu urcite nepacis. Neviem, ako si na to prisla, ze by si sa mu mohla pacit. Trochu sebakritiky by ti nezaskodilo.

veronicka128

Tak ako som ti napisala, nehaj jeho nech nieco spravi...mne sa hlavne nepaci ze je otvoreny az po pivkach...podla mna by ste na pivo chodit nemali, lebo alkohol nie je dobry na taketo stretnutia, hlavne keby sa o nieco pokusil. Pretoze to vtedy ani nemozes brat vazne, ked bol posilneny pivkom...ty hlavne neurychluj, ja viem aky je to pocit ked nevies na com si, ale kedze je starsi tak asi ma svoje zasady nejake...ale mne tiez pride ze si od neho ovela mladsia...