Ako vyliečiť depresiu

Príspevok v téme: Ako vyliečiť depresiu
Nikita1918

Ahojte mam problem s depresiami a alkoholom.. niekedy nepijem a je to fajn inokedy zasa neviem odolat. Mam si vybrat pracu alebo liecenie?? Viem ze nemocnice neznasam som hotova led len vstupim do dverí.. ale pracu nezvladam takisto tých ludi kopu ludi vsetko dohromady... aj by som ia na liecenie ale mam strach ze tam zatvrden mesiac dva.. a to by som nezniesla vobec.. co ine by sa dalo vymysliet aby som nemusela ist do nemocnice?? Prosim poradte

lonely forever

Pri obidvoch problémoch je veľmi nápomocný vitamín b5 (kyselina pantotenova) vo velkých množstvach, nie je toxický, a je rozpustný vo vode, takze ani dvoj/troj-nasobne mnozstvo odporucanej dennej davky by nemalo uskodit.

Nemuselo by to zabrat pri ťažšých formách depresie, potom už pomôžu jedine sedatíva od psychiatra kombinované psychoterapiou.

Tomas12345

Co sa tyka alkoholu dalo by sa to vyriesit tak ze po malych davkach zacnes vynechavat. Alkohol by sa nemal vysadit nahle ale postupne po malych davkach. Hlavne si povedz ze radsej odolat alkoholu nez si alkohol dopriat a potom si donicit nielen zdravie ale aj zivot uplne.

Co sa depresii tyka , potreboval by som vediet co ti vyvolava presne tie depresie ?
Mne napriklad pomohla na depresie viera v Boha a tiež je potrebne si najst nejake Hobby ktore ta bude bavit a naplnat stastim.