nikdy nebudem moct mat deti ako dalej zit?

Mnxbhf

Skús sa preto netrápit...predstav si to že z dnešných detí nič dobré nevyrasta a česť výnimkám...mať decko nieje žiadna slava určite nie... Veď dnes sú samé svinstva ....drogy,sex s kadekym,smrť dietata atď..chceš aby tak dieťa dopadlo?to naozaj radšej nemať žiadne ... môžeš svoju lásku rozdávať aj inak

Poradkyna

A nemohla by si to riešiť adopciou, prípadne umelým oplodnením? Nebuď smutná, dnešná medicína je na tak vysokej úrovni, že by ti určite dokázali pomôcť.

Aliss

Aj ked je to na dlhe lakte, existuje predsa este adopcia :) Mne tiez momentalne zdravotny stav nedovoluje mat deti, ale zas ja nemam ani prirodzene ten "chtic" :) Nuz co, vsetko zalezi od toho ako sa k situacii postavis, tvoj postoj rozhodne ci to bude koniec sveta, alebo prosto len dalsia sucast zivota. Tazka ale sucast. Mas stale zdrave ruky, nohy, hlavu, co je myslim hrozne dolezite. Vzdy ked ma zle zdravie polozilo do postele, ze som sa nemohla pomaly ani pohnut, ci nebodaj mysliet pozitivne, povedala som si, ze az budem v poriadku, budem si vazit ten stav. Lebo vediet sa rano postavit na nohy nie je samozrejmost. Ak je tvoj stav nezvratny, nie je nic lepsie ako to prijat a vyuzit vsetko ostatne, co ti zivot ponuka. Mozes sa venovat chorym, pomahat celej rodine s ich detmi, vypomahat, organizovat rozne akcie, workshopy pre deti...vselico sa da. Je len na tebe ako si zivot naplnis a ci sa zrutis, alebo to budes v istom zmysle brat ako vyzvu :)

DlVERGENCIA

život sa ti koli tomu nezruti,... ked máš rada deti možeš si adoptovať resp. môžte si adoptovať s manželom...