Borelioza bez antibiotik?

Príspevok v téme: Borelioza bez antibiotik?
Borelaborelabo

Ahojte bojujte niekdo s touto chorobou.?
Ako ju liecite mne antibiotika na nu nezaberaju je mi po nich este horsie. Mate niekdo dobre skusenosti s niecim prirodnym? Ako dlho vam trvalo sa z toho dostat co take mms ? Savo hoci co co by mi mohlo pomoct uz odmietam jest stale antibiotika.... dakujem za vase rady. Vela zdravia prajem kazdemu.

Jalentolko

Ale zas kto má túto diagnózu ten už dobre vie, že "s čerty nejsou žerty". Tak málokto si dovolí to flákať. A vedel som aj tolko že v takom prípade by ma Albertová pustila k vode. To sa o nej všeobecne vie že nedáva dalšie šance. Ona mi to nakoniec aj hned na úvod sama povedala.

Jalentolko

Veď ja keď som išiel k Albertovej už som bol na ID. Tak asi sa nejednalo o nejakú vymyslenú diagnózu, to by mi ID nikto nedal. A mal som aj iné problémy nielen to. Ale zas si nemysli že tá liečba je len tak prechádzka sadom. Musíš držať diétu a dosledne užívať lieky. Keď to začneš flákat si nahratý.

Jalentolko

To je strašne vela otázok. Boréliu mi nezistila ona, mal som vyšetrenia u lekára a najskor som sa chcel liečiť u neho. Veď čítaj čo som napísal, nemusel by si sa na to pýtať. Neliečil som sa kvapkami Joalis, bral som bylinné preparáty. Diétu som mal podľa testov z krvi - čo mi vyšlo. Testy na potravinovú intoleranciu.

Lovel

Liecil si sa tymi kvapkami ci cim joalis ci ako sa volaju ci niecim inym ? A aku si mal dietu? Mal si nejaku alergiu ? Boreliozu ti zistila ona ci uz u lekara asi v tom chronickom stadiu co ?

Jalentolko

Jeden aj pol roka. A bez antibiotík a hnusnej chémie. Po polroku mi nasadila diétu. Asi po roku už som sa cítil dobre. Lieky si musíš platiť sám, ale je to finančne únosné, žiadna katastrofa. Hlavne normálne fungujem, chodím do roboty, čo bolo predtým absolútne nemyslitelné. Ovšem mal som toho viac nielen boreliózu aj ked tá bola najzávažnejšia. No a dojal ma môj doktor ked mi hned na začiatok povedal že antibiotiká dlhodobo neprichádzajú do úvahy ale že on pre mňa inú volbu nemá. Tak som sa spýtal čo teda mi ostáva čo mám robiť čo by mi poradil. A na to povedal že mám dúfať že si s tým moje telo podradí samé. Ale že je to malá nádej. A ked manželka ktorá bola so mnou sa ho spýtala kedy odhaduje že sa vrátim znova do roboty tak na to zahlásil. že možno nikdy. Že s tým sa dá v pohode oddychovat až do smrti. Že to nemám brat tak tragicky mám sa na to pozriet vraj z tej lepšej stránky ved kolko ludí by prijalo brat invalidný a chodit do lesa na prechádzky (bývame pri lese). Toto nekecám, fakt to takto povedal. Doma tomu nechceli verit. Teda, chápem, že on si lieky nevymyslí ked nie sú, ale dodat trocha optimizmu pacientovi v tom na prd stave v ktorom je by nezašodilo. Nie ho ešte viac zdeptat. Nakoniec som bol rád že som to takto riešil.

Jalentolko

Albertová Bratislava. Čiste prírodná liečba. Celkove som sa dal do poriadku aj čo sa týka imunity. Klby bez bolesti, únava ustúpila, hybnost neporušená. Výsledky negatívne.

Preconeber

Preco boreliozu neberu vazne? Preboha vsak ludi to robi trosky jeden kliest ja som mal davno kliesta a od minuleho roku ma to polozilo na pnku v pic. som bolesti,unava,vypadky pamatati,atd uzkosti,depresie a viem ze som silny clovek a vsetko je to sposobene boreliou. Atb nezaberaju potrebujem realne rady ludi ktory sa s tym trapia co im pomohlo iba prirodne. Prosim velmi ludi ktory sa s tymto svinstvom stretli.