Nechapem:(

katharinka

orgazmus je hlavne v hlave ženy a netreba sa uvolnit len telesne aj psychicky, napr.moja sesternica ktora si z ničoho nič nerobí, dosiahne org.vždy takže asi na tom niečo bude. No a príde vtedy ked to najmenej čakáš, aspon u mna to bolo tak, nemysli nan počas sexu.

jaja

ahoj baby.nechapem vobec vasmu problemu lebo ja mam sex kazdy den a orgazmus mam kazdy den.este sa mi nestalo aby som ho nemala.musite sa nielen uvolnit ale zavriet oci a sustredit sa na to co sa vo vas deje.a tiez hlavne ta predohra pomoze.ja dostanem orgazmus aj pri lyzacke aj orale aj sexe.kazda zena inak.a hlavne...pred sexom chodte na zachod lebo ked mate plny mocovi mechur urcite orgazmus nedostanete aj keby ste boli neviem ako uvolnene.

gretuska38

BABY, MALA SOM TEN ISTý PROBLéM, Až KýM SOM SA RAZ RIADNE NEUVOLNILA PRI ORALNOM SEXE. A POVIEM VáM úPRIMNE, PLAKALA SOM :) SKúSTE TO.

kywi

My mavame s priatelom polroka pravidelny sex a taktiez ho neviem za nic na sveet dosiahnut,ale citala som,ze na to treba trening,nestaci len ta uvolnenost a dobra atmosfera...viem aky je to problem,ked vsetko sedi a ten orgazmus sa predsa nedostavuje.my sme uz ale celkom blizko toho a u nas plati,ze je lepsie ak castejsie striedame rozne polohy.Myslim pocas jedneho aktu aj pat sest poloh vyskusajte.Mozno to zaberie a "roztrenujete sa"...a zabudni na orgazmus,pride,ked to najmenej budes ocakavat.verim v to aj ja.;) vela stastia!

perla

Dlhšia predohra, nemyslite na to, že to musí skončiť orgazmom... zmente polohu, poprípade anál...raz sa to určite podarí...xixixi