Už nevládzem a nechcem

Príspevok v téme: Už nevládzem a nechcem
Ako09

Dobrý večer
Chodím do prvého ročníka na strednej škole a už od začiatku školského roka som sa necítila dobre. Všetko má prestalo baviť nechodím vôbec von cely deň buď spim alebo proste plačem. Mám veľký nos a v škole už boli na to nejaké narážky.. bola som už aj u psychologicky ale len raz a zatiaľ nic. Už v piatok sa obávam z pondelka. Nechcem chodiť do skoly ale proste musím ... trpim strašne Už rozmýšľam aj o samovražde... aj keď viem že asi by som to ani nedokázala .. asi trpim depresiou alebo ja neviem ... nevaldzem už ďalej ...

Matusisko_xD

Ja už tiež nič nevládzem a preto pijem. Každý deň si chodím kupovať víno z peňazí, ktoré mi dáva starká, pretože ani len v robote v ktorej by som sa zamestnal nemám šťastie. Vkuse uchovávam v sebe nervy, ale keď vypijem celú fľaššu vína ako teraz, tak nepociťujem nervy. Som úbožiak a nikto nikdy o mňa ako o chlapa nestál. Chcem umrieť, ale som na toľko zbabelý že si neviem vziať ani vlastný život.....

denisaf

Ked strednu skolu skoncis najdes si pracu a nos si jednoducho das spravit :) dneska sa taketo zakroky robia ako na pase :)

Kimmy_CA

Čo je to za stredná škola? Gymnázium alebo niečo iné? Je to vo veľkom alebo menšom meste? V najhoršom prípade, bola by možnosť prestúpenia na inú školu?

Podľa popisu je možné, že trpíš nejakou dočasnou depresiou, tomu by mohol pomôcť nejaký dobrý lekár. Neviem či by bolo hneď dobré brať antidepresíva, skôr skúsiť najprv nejakú terapiu s licencovaným psychológom.

Možno sa to po prvom ročníku zmení a zlepší... pozri, nikto nie je perfektný a to že sa ľudia posmievajú je bohužiaľ časté. Prešli si tým na svete tisícky ľudí, ale nemá zmysel sa kvôli tomu zabíjať. Máš inak v živote niečo, čo by ťa držalo nad vodou? Nejaké koníčky, milujúcu rodinu, domácich miláčikov, atď?

Tomas12345

Ale no neblazni! Chces sa zabijat kvoli velkemu nosu a posmeskam spoluziakov ? Druhe deti maju nadory na mozgu a nevyliecitelne choroby a nevzdavaju sa a bojuju . Ty si zdrava a co sa tyka nosa aj kebyze sa ti smeje cely svet tak si ich nevsimaj , venuj sa sama sebe rob to co ta bavi najdi si konicky a maj fakt na háku co si o tebe spoluziaci suskaju. Po case mozes ist na operaciu nosa kebyze chces.

Zober si taku Adelu Banasovu, ta ma tiez velky nos aj sa jej kvoli tomu smiali , no a pozri sa kde to teraz dotiahla je znama uspesna moderatorka a to ze sa jej smiali kvoli nosu ma na háku :)

Ako09

Verbena
Vies nie je to len o tom nose .. proste som taká uzavretejsia už od malička. Ten nos k tomu len dopomáha

Ako09

Verbena
Vies nie je to len o tom nose .. proste som taká uzavretejsia už od malička. Ten nos k tomu len dopomáha

Ako09

Verbena
Vies nie je to len o tom nose .. proste som taká uzavretejsia už od malička. Ten nos k tomu len dopomáha