Neviem čo robit

Príspevok v téme: Neviem čo robit
Lana789

Je mi úplne všetko jedno... nechodím do skoly a vôbec si neuvedomujem následky ... chcem ujsť z domu aj keď mám doma úplne dobre vzťahy .. proste nevidím zmysel života a to mám len 15 rokov .... mala som veľké plány do budúcna ale všetko má proste omrzelo.. cítim sa vinna za všetko čo sa okolo mna deje stále som negatívna a mávam nekontrolovateľné záchvaty placu ... ja vôbec netusim čo mám robit

Tomas12345

Takze v podstate mas problem v tom ze v nicom nevidis zmysel zivota ? Napriek tomu ze sa mas v podstate dobre, ty zivot nedava zmysel a radost ?

Podla mna by ti mohla pomoct viera v Boha. Tiez som nevidel zmysel zivota no viera v Boha mi ho dala, a urobila ma stastnym :)

Taktiez si najdi nejake konícky ktore ta budu bavit, hladaj potesenie aj z malickosti daco si dobre zajedz, precitaj fajn knihu, pusti film, zasportuj, porelaxuj atd a v tomto hladaj potesenie

Jana Lukacova

Lana789: to, čo prežívaš je dôsledkom emócií, ktoré sú v Tebe uväznené a potrebuješ ich zo seba dostať von, aby si bola opäť spokojná a šťastná.

Mia77

Je ti to, že "sa neznášaš" :( . Nepoznám dôvod prečo, spomínala si, že si niečo "spravila". Ale keď si sa s tým už zdôverila rodičom a psychologičke, nepomohlo ti to asi tak ako by si naozaj potrebovala..

Lana789

Sonie
A práve preto sa neznášam ... mám najlepších rodičov bývanie proste ako normálna rodina a ja nechápem čo mi je ..

Sonie

Nevidíš zmysel života napriek tomu že všetko máš, dobrých rodičov, domov? Asi by si ten zmysel našla, ak by si toto všetko stratila a odišla z domu. Lenže ty dobre vieš, že odísť nemôžeš, pretože nie si plnoletá.....možno..., napísať sa tu dá hocičo.

Jarus1

Viem že to nebolo smerované mne, ale čo si ty už len také životprevrácajúce mohla urobiť, čo by sa nedalo odpustiť alebo zabudnúť...

Jarus1

A prečo nechodíš do školy? Ked ťa nebaví, tak si si mala vybrať odbor, ktorý ťa bude baviť... Podla mna to je iba hormónmi, ktoré máš rozhádzané-to je v tvojom veku normálne, psychicky chorá určite nie si.. Ked si toto prečítaš za pár rokov, tak sa budeš smiať čo si riešila...:))

Lana789

Som prvacka na strednej a áno mám dobrý vzťah s rodičmi a vôbec to nie je že sa o mna nezaujímajú práveže mi pomáhajú najviac ako vedia už som sa im s tým dávnejšie zdôverila a oni sami mi nemajú ako pomôcť bola som pri psychologicke ale len raz další termín mám celkom ďaleko .. som psychicky chorá to viem aj sama a neviem si pomôcť ani ja sama