Priprava

elena35

simona, odporucam calibrum baby plan, to urcite. S prekoncepcnymi pripravami sa ma zacat pol roka pred pocatim (aspon). Spravna zivotosprava, spravna telesna hmotnost (bud pribrat alebo schudnut), partner v kazdom pripade by mal brat koenzym Q10 a takisto sa vhodne stravovat. Urcite odporucam aj navstevu genetickej poradne s partnerom (na 99 percent zistia, ci potencialne dieta bude mat nejaku vadu).

sofka

ahoj. Ja mám za sebou druhé tehotenstvo a poviem ti že calibrum ber jednoznačne. Môj prví syn pri ktorom som sa tabletky nedotkla má problém s krvou. pri druhej dcérke som nevynechala ani jednu tabletku a má KO Ako obrázok!!! Aj tebe treba vitamíny!!! Jedz vela kyseliny listovej, to je v orechoch, mandliach, rybách, brokolici, a kiwi. Prajem ti šťastné mamičkovanie!!!

sina31

Odporucam kyselinu listovu, bud v prirodnej forme alebo tabletky acidum folicum. Je to vhodne aj prve tri mesiace tehotenstva.

zdenka2

ahojte, aj my sa ideme pomaly snazit. zacala som papat céčko a kyselinu listovú. každý deň si dám jednu ráno. to sú najdôležitejšie vitamíny pre tehu. teda ak však ješ dosť ovocia a zeleniny tak ti netreba vitamíny.

poliewoocka

Skuste radsej prirodzenejsie-vela ovocia a zeleniny lebo aj hypervitaminoza-predavkovanie vitaminmi moze mat nepriaznivy vplyv.Ale ak chcete nejake preparaty..poradte sa u lekara.Vitamin A je len na predpis.