Ahojte :) Začalo to už pred 5 mesiacmi že sa mi začala točiť hlava a mariť pred očami,potia sa mi ruky a mám pocit že odpadnem a často sa cím ako v sne a akoby som mala odpadnúť. Na začiatku sa to dalo ešte zvládať lebo to bolo 3 krát za týždeň ale teraz to mám každý deň a celý deň. Je to niečo hrozné . Chodím normálne do školy ale skoro vždy musím odísť po tretej alebo štvrtej hodine lebo mi je na odpadnutie a ležím na lavici. Už sa aj učiteľke hambím povedať že či môžem odísť lebo mi je zle lebo sa citím ako simulant. Bola som s tím aj u dochtorky a robili mi rôzne vyšetrenia ako echo srdca,endokrinológ, interné vyšetrenie bola som aj u ušného aj mi brali krv na rôzne vyšetrenia a bola som aj u neurologičky lebo mám epilepsiu že či to nemám s toho. Ale nikde nič všetky výsledky mám v poriadku len tlak mám niekedy trochu zvyšený ale dala mi nato polku tabletky ráno ale nezaberá to. Už neviem čo mám robiť , ak ste sa s niečím takým stretli tak budem rada ak sa somnou o to podelite Ďakujem :)
Textová Inzercia
Najlacnejšie (od 19Eur) a najjednoduchšie celoročné zdravotné vzdelávanie zamestnancov. Zoznam zdravotných benefitov v eBooku.