Ako zaujat moj crush

Príspevok v téme: Ako zaujat moj crush
Koel13

Ahojte mam 14 rokov a velmi by som chcela frajera. Nechcem rady typu- mas este cas a podobne....aj sa mi velmi paci jeden chalan ale ja bohuzial u neho ziadnu sancu nemam. Vela dievcat z nasej skoly aj o tri roky mladsich maju frajerov...Ide o to ze na kazdu babu ktoru poznam ma niekto “crush”. Skutocne netusim ci som tak skareda alebo jednoducho nikoho nepritahujem. Bojim sa ze skoncim sama. A vlastne ani neviem ako zaujat toho chlapca. Poradte...

akajepravda

Hlavne nereba veriť na hluposti typu "pride keď to najmenej čakáš a podobné hluposti,,,, praveže čo si človek neuchmatne to nemá..ja som nikdy na nič nečakala ale vzala si sama...stretla som lásku vo chvíli ked som to potrebovala,očakavala,chcela...

Mirie

Crush znamena deformovanie vozidla tak ked chces aby ti toto niekto urobil s vaginou odporucam ist najlepsie za cernochmi a arabmi

achjajgrapefruit

Bože ty si taká p*ča xD.... Ako,som chalan mám 14 rokov a dám Ti recept... Maľuj sa, sexy sa obliekaj ale správaj sa ako chalan, hneď Ti budú pri nohách stať... A ešte lepšie spravíš ak si ich nebudeš všímať, potom si ťa na oblátku budú všímať oni ;)

BJ_2

crush - to je nazov tejto pomatenej pro-americkej novej generacie, ktora nevie najst lasku... tak si vymyslaju taketo nahrazky, akoze "crush", "hot" a podobne. Je to len o sexualnej pritazlivosti, nie o laske, ze si vlastne vymyjes mozog o dotycnom, a letis len na jeho "vonkajsie vlastnosti", nie na skutocne ja, cize srdce.

nicollette12

Asi zle citas, pretoze nikto nenapisal nic na teba ohladom toho ze fajcis, pijes a podobne....to si si asi zobrala ty na seba, ale to bolo vseobecne napisane ze taketo veci robia deti v tvojom veku a pre mna ako dospeleho cloveka je to nepochopitelne, ale som rada ze si to uvedomujes a nie si taka...to s tym pritahovanim si mohla viac objasnit, lebo nie len mne, ale myslim si ze viacero ludom to prislo tak, ako keby si myslela sexualne pritahovanie alebo podobne, to ze chces byt pekna, to urcite aj si na svoj vek, to je prirodzene, ale ta prava krasa este len pride, vtedy si ju mozes naplno vychutnat...a pametaj, ze komu nebolo dopriate skorej, tomu bude neskor ale o to viac...takze vobec neries nejake dievcata zo skoly, im to raz dopne, ze ake boli trapne, oni to tiez nasilu robis urcite, aby sa niekto kvoli tomu trapil, su aj taky ludia, ktori sa snazia za kazdu cenu uputat pozornost, aby boli pred inymi uzasny, ale to stretnes aj v dospelosti, len je to o to horsie, lebo detom sa este da odpustit taketo spravanie ale dospely ked takto uvazuju tak to je na zaplakanie... hlavne sa netrap, zi si ako chces, nikto ti tu nemoze nakazovat co mas robit a co nie, ale ostan taka aka si, bud s rodinou, zabavaj sa, uzivaj si posledne okamihy detstva, potom pride naozajstny zivot a budes sa smiat co si riesila...:) vela stastia

Jana Lukacova

Koel13: to, že chcete mať frajera je prirodzené, buďte však naďalej aj Vy prirodzená, v tom sa úkrýva skutočná krása a nesnažte sa nasilu "zaujať"...ste zrelšia ako iné dievčatá a chlapci, to neznamená, že skôr či neskôr nepritiahnete pozornosť aj chlapca, ktorý túži po tom čo Vy a nie po vylizovaní na chodbách (aby zaujali pozornosť ostatných), možno to nebude práve ten, ktorý sa Vám páči, ale ktovie :)...Kým niekto príde dbajte o seba (čo predpokladám robíte) a venujte sa niečomu čo Vám prináša radosť, čo Vás zaujíma...nenechajte sa ovplyvniť tlakom toho, čo okolo seba vidíte a "ako najviac zaujať".

Koel13

Huh...tak nakoniec to nikto z vas zrejme vobec nepochopil. Ja sama som vobec nechcela aby sa mi niekto pacil. Bobec nepatrim k tym odporne sporo obliekajucich sa dievcat, ktore piju fajcia a taraju sa po ulici. Toto sa mi vyslovene hnusi. Raz som v ba isla okolo desiatej po obchodnej s mamou a mala skm chut ujst. Boli tam deti mladsie nez ja s flasjou v ruke a nadavkami na celu ulicu. Urazila ma tato reakcia pretoze som sa vyslovene prosila aby som takuto reakciu nedostala. Ok beriem je to vas nazor ale aj tak. V triede o rok nizsie mame asi tri dievcata ktore sa pravidelne olizuju na chodbe s chalanmi. To ze chcem niekoho pritahovat neznamena ze teraz chcem aby mi niekto pisal lubostne listy a mal so mnou nejaky uzasny vztah ale tak ze by som chlapcom aspon obcas chcela pripadat pekna. Jasne beriem ze na vsetko mam este vek a ja sa skutocne nehram ani sa nesnazim byt dospela. Uzivam si svoje detstco chodim von s rodinou, blaznime sa a zijeme. Nesnazim sa dospiet a ja odsudzujem len ludi ktori sudi. Takze nechajte si tie vase odporne narazky a nazory. Vibec nie som taka ze sa idem spit do nemozy, idem mat sex alebo idem fajcit marisku (poznam aj takych mojich rovesnikov). Je mi luto ze mate predsudky aj voci normalnym dievcatam. Chcela som iba poradit ako ho zaujat.

BielyTesak

nicollette12 hold BA je veľké mesto ... deti sú dobrý herci , vonku sú drsný a nadávajú , rebelujú to k puberte patrí lenže pred rodičmi sú zrazu tie dobré deti , anjelici a tak ďalej ..

Každý ma masku ktorú si nasadí keď ide von .. niekto sa takto hrá na drsného , nadáva akých má rodičov ale doma plače mame v náručí.

Stretol som sa s takým človekom , v škole bol veľký šéf , drsný ale pri tom bol na dne a doma plakal ..

Čo ti poradím je naozaj nevšímať si to , nie je to len dnešnou dobou vo veľkých aj malých mestách sa také deti vždy našli tak ako sa našli aj tie dobré deti a nájdu aj dnes ... Prejde puberta a príde ozajstný život .. tí ktorý dovtedy na sebe pracovali a niečo robili so svojim životom tou zmenou prejdu ľahšie ale tie deti ktoré radšej drogujú a naozaj nič so sebou nerobia to bude ako obrovský pád ..
Spomenul som si na také príslovie .. Každý je strojcom svojho šťastia ... Pekný deň prajem