Zdravim, mam v sebe jeden problem ktory sa uz dlhsie snazim vyriesit. S priatelom spolu chodime 9 rokov, z toho 3 roky spolu zijeme v jednej domacnosti. Pekny vztah, sem tam pride nejaka nezhoda, ale vsetko spolu vieme riesit. Predo mnou mal jeden vazny vztah. Od kedy sa so svojou byvalou rozisli, ona si hned na to nasla novu znamost, on bol dlhsiu dobu sam. Rozideny boli v zlom. Po 4 rokoch od jeho prveho vztahu sme sa dali dokopy. Po celu tu dobu sa so svojou ex nekontaktovali. Pred 4 mesiacmi sa jeho ex rozisla s priatelom a zacala kontaktovat mojho priatela. Nahodou som sa dozvedela ze si dohodli stretko a tajne sa aj stretli, tak aby som o tom nevedela. Velmi som sa na to nahnevala. Priatel sa mi sam priznal a ospravedlnil, a prisahal ze medzi nimi k nicomu nedoslo. Odvtedy ho ale ex stale kontaktuje, pise mu. Je to normalne? Pochopim ze si napisu k sviatku, a pod. ale akekolvek prehnane vypisovanie mi pride zvlastne. Byvali maju ostat byvalimi, alebo nie? Podotknem, ze sme obaja dospely ludia, mame nad 30 rokov, pracujeme na babatku a tato skutocnost ma velmi stresuje (a toto by babatku vobec neprospelo) a zneistuje, ci ratat s priatelom aj v blizkej buducnosti. Je to normalne, alebo som nenormalna ja?
Textová Inzercia
Najlacnejšie (od 19Eur) a najjednoduchšie celoročné zdravotné vzdelávanie zamestnancov. Zoznam zdravotných benefitov v eBooku.