VODIČAK

Príspevok v téme: VODIČAK
ps

Chcela by som sa opýtať že keď niekto z vás robil vodičák tak či si menil inštruktóra jázd a ako postupoval. Môj terajší inštruktor jázd je otrasný, neskutočne ma deptá a stresuje, stále hľadá niečo čo robím zlé, aj keď to až také zlé nie je, vkuse ma za niečo komanduje a keď sa ho niečo opýtam tak povie že on nie je na teórii, že už jazdíme, pomôžte, čo mám robiť.

veronika

no tak kiezby som mala tvrdeho instruktora ten moj bol naopak az prilis mily a viedlo to k sexualnemu obtazovaniu.ale nakoniec som sa nastvala a dala som si ho vymenit a dostala som insrtuktora ktory po mne vrieskal a vravel ze to neurobim.nakoniec ma to vsak iba zocelilo a ja som urobila na 1.krat. tak si myslim ze obcas je lepsie mat trochu prisnejsieho instruktora

ps

Ja len chcem povedať, že keď začne môj inštruktor telefonovať a aj viem že sa musím spolihať sama na seba tak mi to ide perfektne a som s tým spokojná, ale ako náhle prestane telefonovať, začne ma komandovať a ja som pod takým tlakom, že zabúdam robiť všetký veci ktoré sme sa naučili. Je to možné ??

lilinka

Ja som tiez mala tvrdeho instruktora a tiez som spravila na prvy raz. Ja myslem ze cim prisnejsi je, tym lepsie sa to naucis. Okrem toho, v autoskole nebudes vecne, tak to vydrz a potom uz ta to trapit nemusi, hlavne ze budes vediet co a ako za volantom.

sonia

ja som mala instruktorku a tiez po mne hucala ...
povedala ze najhorsie jazdim ,,,furt ma buzerovala...vydrzala som to.
kolkokrat som nadavala na co som sa na to dala aj do placu mi vela krat islo.
ale spravila som to na 1 krat a som stastna ze to mam uz za sebou:)
tak drzim palce

Soraja

Ahoj, my sme v autoskole mohli v pohode vymenit instruktora, ved urcite enchodis stale len k jednemu,a lebo hej? a pokial po tebe nekrici je v pohode. a ak ta za nieco upozorni, tak si an to nabuduce davaj pozor. Väcsina instruktorov sa snazi naucit ta jazdit, aj ked skutocne jazdenie pride az potom, ked zacnes sama.

agina

Ale ako mozes ty ako zaciatocnicka posudit, ci nieco robis zle alebo nie??? Ved on by mal mat dlhorocne skusenosti.Potom to aj tak na nasich cestach vyzera.