Závislosť na Lexaurine

pedag

Ja mám taký pocit, že každý s každým sa snaží bojovať, ok, ale ten boj stojí človeka energiu, ktorú by mohol investovať do niečoho pozitívnejšieho.

pedagHeslo123456

Ale prečo ste takí úzkoprsí? Každý je na niečom závislý. Niekto má pozitívne závislosti, niekto má, hold, negatívne. Ono všetko je dovolené, ale nie všetko osoží. Ono šťastie podľa mňa spočíva v tom, že si človek všetko dobre premysli, čo spraví a podobne. Profesor psychológie mi povie: prejavuj svoje emócie, nebráň sa im. A potom čo? Nuž, akú odmenu za také správanie môžem čakať? Veľkú, štedrú odmenu? Dostanem na frak a vybavené.
Nebojte sa!!!

Tomas12345

pedaq no veru lexaurin nie je ziadna tabletka ako to ty nazyvas "nepodstatnym". Urcite byt zavislym na lexaurine to nie je ziadna vyhra, a az potom tie abstinencne priznaky to je veru utrpenie.

trivium

to ti lekár predpísal? lebo jednak po čase vzniká tolerancia a návyk, a navyše to má aj sedatívny účinok....na takúto dhšiu liečbu úzkosti určite radšej liečivo buspirón, nevzniká návyk ani tolerancia a ani neutlmuje

pedag

Stále sa rieši akási závislosť na niečom. Buď chceš žiť alebo sa trápiť? Tak lepšie je byť na niečom (nepodstatnom) závislý ako trpieť. Toto si uvedom.