masturbácia vo vzťahu

Príspevok v téme: masturbácia vo vzťahu
jurki45

zdravím,
s priateľkou sme spolu takmer rok...čo sa sexu týka tak pol roka to bolo super, aj sexu sme mali obaja kolko sme potrebovali. No postupne to začalo upadať, hocikedy tak raz za týždeň (priateľka nechcela) tak som si to urobil aj sám. Keď to zistila tak sa na mňa neskutočne nahnevala, tak som s tým prestal a zasa sme nejakú dobu mali sex častejšie. No a teraz je sexu málo (1-2 krát za týždeň). Samozrejme že keď si to nerobím tak mi stačí objatie a už sa deje no viete čo. A za to zasa po mne vrieska že všetci chlapi sú rovnakí a ide im len o jedno...aký máte na to názor? a čo hovoríte na masturbáciu vo vzťahu?

Riesimproblem

Máte niekto zoznam výhovoriek manželiek? Napríklad: Mám menštruáciu. Som pred menštruáciou. Som po menštruácii. Bolí ma hlava. Som unavená. Ráno musím vstávať. Nebuď ma skoro ráno. Som nervózna. Som ospalá. Počkáme kým zaspia deti. Neopováž sa ma v noci budiť...

robo147

je to pre ludi normalne. normalne to nie je, ak by to nahradzovalo sex/milovanie. kazdy ma ine hladiny hormonov. tak ma zakazdym "obtazovat" manzelku, alebo hladat milenky? to nie je ze sa mi chce, alebo nie. to pride a neodide, kym sa chlap neurobi. zeny to neppochopia, pretoze take stavy nezazivaju. hlavne ze ich mame chapat, ked maju migrenu, alebo kramy.. s takou zenou by normalny chlap nikdy neostal. ja som mal a mam vztah, kde si to robime z casu na cas obaja (1-2x tyzdenne) a nijak to neovplyvnuje nas sexualny zivot. ostatne dni sa milujeme. no tak sa zabijeme, ze sa nam to paci a uzivame si to.. bavime sa na tom. bavime sa o tom.. co je na tom akoze zle??