nazor od muza

merilynn2

Ahoj, myslím, že minimálne sympatie a chémia sú na milenecký vzťah potrebné. Nechodil by za Tebou, ak by mu s Tebou nebolo dobre. Existujú muži zamilovaní do svojich mileniek, aj takí, ktorí ich berú iba ako voľnočasovú aktivitu. Existujú muži, ktorí nehovoria pekné veci a neprejavujú city ani vo vzťahu.
Väčšinou však máva navrch oficiálna partnerka (aj kvôli deťom a všetkým spoločenským väzbám).

chichina

ja mam rada jeho pritomnost,tak ano vyhovuje a celkovo paci sa mi s nim mat intimne vzruso.ja ho mam viac nez rada a viem,ze so mnou nikdy nebude,len fakt by som chcela vediet,ze ked ma muz rodinu,ze preco to urobi,alebo ze ci dokazu aspon nieco citit k milenke

a_dr1a

chichina, napisala si: "nehovori mi ziadne pekne slova,nikdy ani neprejavil city,takze viem ze ide iba o to"
Tebe takyto sex vyhovuje? Staci ti to?

chichina

dakujem krasne za nazory :-)
nehovori mi ziadne pekne slova,nikdy ani neprejavil city,takze viem ze ide iba o to

pomocnica

Nejdem ti dávať názor, ale ak ku tebe nič necíti a ide mu len o sex, čo je pravdepodobné a ty len veľmi túžiš po tom aby niečo cítil, tak si uvedom, že si druhá možnosť. Na dosť veľa percent svoju ženu a dieťa neopustí. Jasné, že mu to vyhovuje, keď ty si preňho niečo ako ľahká žena pekne povedané...Vie, že ťa má namotanú, že mu vyhovieš a že si evidentne okey s tým, že má rodinu a aj tak to tak robíš...Tak prečo by mal opustiť ženu, ktorú možno miluje(debilný pojem, kebyže ju skutočne miluje, tak ju nepodvádza), alebo proste miluje kvôli dieťaťu ich a tak...keď ty tu budeš či je s ňou alebo nie...?On má komfort a ty naivne veríš, že sa jej raz kvôli tebe zbaví. Neviem koľko si ochotná čakať a je to len tvoja vec, ale myslím, že takto to ešte potrvá dlhý čas, pretože jemu evidentne netreba niečo meniť. Chápem, že nechceš byť sama a máš rada jeho dotyky, sex s ním, ale on ťa môže oblbovať peknými slovíčkami a mať ťa iba na jedno...Tebe nevadí, že má dieťa?! Neznášam tie ženy(správna žena toto nerobí, čiže ani ten pojem neplatí), čo nemajú svedomie...Chúďa manželka a čo to dieťa...Kebyže si ty to dieťa a zistíš, aký sviniar je tvoj otec a čo za ženu bez chrbtovej kosti s ním spí, tak by si asi taká spokojná nebola...No ale je to na tebe, ale neviem či chceš lásku obojstrannú, alebo byť s ním, kým si pre neho príťažlivá, kým je to výhodné a keď nebude môže si nájsť lepšiu, krajšiu, tiež naňho namotanú a ty už v neviem koľkých rokoch si hľadaj niekoho kto ťa bude ľúbiť a VÁŽIŤ SI ŤA. No rob ako myslíš, tvoj život, tvoje svedomie, možno k tebe predsa niečo cíti, ale muži sú skoro takí dobrí herci ako niektoré ženy.

Pekný deň želám. ;-)

pepe542

On môže, preto že nemá žiadne morálne zásady ani svedomie. Inak povedané hajzel. Len ak by bol zamilovaný, pod vplyvom hormónov, ktoré sa vytvárajú v mozgu. A to by sa choval úplne inak.
Skôr je to u Teba že si zamilovaná a neakceptuješ žiadneho iného muža. Mozog Ti to nedovolí ani keby si chcela. O tom svedčí aj to, že Ti nevadí jeho partnerka ani dieťa. Inak povedané, si to isté čo on. Chémia zo zamilovanosti Ti zabezpečí stratu súdnosti a pohľad na realitu. Tieto veci by Ti normálne museli vadiť. Ale ani zamilovanosť nikoho neospravedlňuje pred špinavosťou. Citom a ovládaním pudov sa líšime od zvierat. Zamilovanosť nie je nič iné ako silný pohlavný pud. Ale nemôžeš mu rozkázať. Je daný prírodou na udržanie rodu. Nie je z rozumu a tak sa rozumom ani nedá ovládať. Dúfam, že u Teba nejde o špatu, alebo odpornú ženskú, ktorá je rada, že si niekoho vôbec chytila. To by situáciu menilo. Daj si pokoj a dopraj dieťaťu detcvo a rodičov.

chichina

ernesto
nie nemozem mat ineho,lebo je to jediny muz co ma pritahuje a som na neho namotana.to ze ma rodinu ja s tym nemam nic spolocne,on si vybral taku cestu.keby som to nebola ja,bola by to mozno ina.ja k nemu nieco citim a sprijemnujem si tym zivot to hadam nieje nic zle

Ernesto

ja som ale nepisal, ze musi byt skareda. pisal som, ze asi mu manzelka vyhovuje po rodinnej stranke, ale nie v rovine sexualnej, tak si chodi hormony vybijat k tebe. podla mna by si rozum mohla mat aspon ty, ma predsa rodinu. ved sexovat mozes s niekym, kto je single, nie? takych je furu vsade ...

chichina

anton niesom jeho zena.som milenka,len som chcela vediet ze ked ma semtam vyhlada ci su v tom city,alebo ozaj sa to da bez citov?