Hlupe ženy na pracovisti

Príspevok v téme: Hlupe ženy na pracovisti
Emaema

Ahojte, nastupila som do novej prace , kde je asi 70 zien na pra ovisku. Neverili by ste co to je za bordel. Praca ktoru vykonavam je fajn, ale tie zeny, pan boh potes. Ich jedine vzrusenie v zivote su pomluvy. Som clovek ktory je priatelsky a nekofliktny, ale toto ma ubija. Chodim tam s nechutu a domov vystresovana a v nervoch. Da sa nejako obrnit proti tymto ludom? Alebo je to tak vsade, kde je vela zien na jednej hale?

Medea7

Ak ich budes ignorovat to prestane. Ak vycitia ze ta to trapi budu pokracovat. Rob si svoju pracu a nic im nedavaj najavo. A komunikuj s nimi tak ako oni s tebou. Urobis im zrkadlo.

nmmajka

Ahoj ema uplne ta chapem. Ja riesim presne toto iste. V novej praci kde som nastupila je jedna intriganska hnusna krava ktoru by som nepriala nikomu mat v praci. Modlim sa aby si nasla druhe miesto a aby vypadla. Inak svoju robotu mam velmi rada je to prva praca po vs v mojom odbore. Ale to ake su slovenky hnusne teda nema konkurencie. Ja som bola vzdy na kazdu mila ked som mohla tak som pomohla. Naozaj nechapem kde sa v nasich zenach berie tolko zloby.

dalsi

no ale zas, ked je zena len trochu v niecom uspesna, v niecom dobra, alebo ked vie ze sa paci, hned mnohe znamyslenia, zacnu byt hrde, vyberave, nikdy so ziadnym spokojne, vyberu si prveho grazla atd atd. Tak neviem co je horsie..., ked ste ocenovane, alebo podcenovane...

ale aj tak, podla mna si si spravila len velmi zly prvy dojem, podla mna, ked ich trochu spoznas, tak zistis, ze vedia byt aj normalne v pohode, najskor len hazdu medzi sebou masky a falos, a pod maskou su v pohode.

jana999

moireal super komentar suhlasim...od mala sme podcenovane kazdy na nas hlada len chyby...prostee debilna slovenska mentalita...presne mali by nam vstepovat sebavedomie sebalasku.... aby sme sa potom neisli medzi sebou pozrat...

samozrejme

ty si sa rozhodla pracovať v bordely...
mala si ísť inam..čo si čakala... ked zeny su slahnuté...
ja v zenskom kolektive uz v zivote nemienim robiť... a taký pokoj mám,... s chlapmi je super, sranda, pohodička...

Moireal

Suhlasim s prispevkom podo mnou. Ale nieje to len vysada slovenskych ale aj zahranicnych zien.Zazila som aj par v zahranici aj ked nie tolko.
Ja som mala na Slovensku hlavne problem so zenskym pohlavim na intrakoch a hlavne na private,kde sa fakt doslova spikli, az som sa odtial odstahovala.

Matky by mali svojim dceram vstepovat sebalasku a sebavedomie, miesto toho im predavaju vlastne pocity menejcennosti a takto to ide dokola. Potom sa zeny medzi sebou nenavidia a ani s muzmi nemaju stopercentne vztahy, lebo si nevazia same seba.

jana999

chlap ti aspon povie do oci kde je problem..zena ta ohovori postve proti tebe cely kolektiv ze ta zacnu neznasat vsetci namiesto toho aby ti povedala aky ma s tebou problem.... teraz pracujem vo firme kde mame vacsinou muzov a to je neporovnatelny rozdiel.. fakt ze slovenky su vascinou strasne zakerne... je mi luto ze to musim napisat ale je to tak... krava ma zo seba nejaky komplex namiesto toho aby ho vyriesila si mysli ze ked si bude zlost vybijat na nevinnej kolegyni ze jej problem zmizne...

filipa

Ja mám presne opačnú skúsenosť-šéf ako jediný chlap si nikdy nedokáže pripustiť, že urobil chybu a je ochotný klamať za každú cenu, len aby on z toho vyšiel nevinný.

zuzazuza

na mne si vybijal frustraciu chlap zo zapadnej krajiny v zapadnej krajine, prave preto, ze som bola lepsia ako on, takze zase prosim fakt nerobme z toho stereotyp, zenu na slovensku som nikdy taku spinu nestretla ako bol on, spiny su vsade a kazdeho pohlavia, a aj slovenske zeny su dobre

realitaosk

slovenske zeny su horsie nez rakovina... uplne zle a zavistlive spiny nikde inde na svete niesu tak nestastne a zle zeny ako tu. Ak tam chces vydrzat dam ti radu. Nemaluj sa neobliekaj sa pekne nesmej sa stazuj sa aky mas zly zivot a ake mas problemy. Zaklad je na slovenskom pracovisku nebyt lepsi ako druhy ludia. Vtedy uspejes. Este ked si intriganka a primitivka budu ta nosit na rukach.