panika z budúcnosti (odpísaná)

Príspevok v téme: panika z budúcnosti (odpísaná)
Melodia2

Budem 100-cent úprimná, dnes ma prepadla silná panika, až dychvyražajúca... mám 26 rokov a doteraz som nemala vážny vzťah, všetky moje kamarátky už majú deti alebo sú vydaté, bojím sa, že ma kvôli mojim neskúsenostiam už nebude nikto chcieť, že som odpísaná,, naveky už zostanem sama ako výsmech spoločnosti.. budú ma ohovárať a podceňovať.. už teraz sa cítim ako menejcenný človek, trpím depresiami, veľmi vážne rozmýšľam nad samovraždou, od roboty to mám 10 minút na vlakovú stanicu... moja neskúsenosť je aj vpísaná do mojej tváre, vyzerám ako 12 ročná, nie som atraktívna, nikto ma nechce... už som na nejakých "schôdzok" bola a chalani sa odtrepali rýchlo domov.. prečo sa mám ďalej sama trápiť na tomto svete? lepšie už nebude, mohla som sa posnažiť keď som bola mladšia.....

TibusBenedicto

Ja som nikdy nemal ten pocit že mám priateľa nakoľko si musím priznať že so homosexuálne doslova fanatický.Milovať ľudí a chcieť im dobre to je GRO môjho poslania na zemi.Mne by nevadilo kebyže mám aj mám aj priateľa z basy.Len nech ukojí moje sexuálne chute a radovánky.Mne nevadí či by bol podnikateľ cigán arab terorista vrah alebo
tyran.Mňa vzrušuje predstava že ma homosexuálny partner bičuje po zadku a chrbte a práve takéto typy ma neskutočne vzrušujú.Skúšal som nejaké finty na chlapov po dedine ale nič.....nikdy som neuspel.Posielal som milostné listy do schránok chlapcom po dedine a zase nič....Skúšal som predávať huby cez facebok a nájsť si homosexuálneho partnera a zase nič.Facebok je to pravé miesto ,človek' nikdy nevie na aké krásne chlapčenské riťky naďabí....Potom som nadával chlapom po dedine do vrahov-nechceli ma vyplatiť.Ďalšieho som skúšal pobozkať za kulturákom v parku...dopadlo to zle prefackal ma.Potom som skúšal obchytkávať ďalšieho nevyšlo to....tak aj tomu som vynadal do sadistov satanov a vrahov že keď mi nepodrží že pôjde do pekla...ale zase nič....nechcel ma??nie som atraktívny???alebo vzdelaný???alebo zlý??BOH vie...potom som si povedal serem na homosexualitu.No tak som sa priplichtil ku skupinke dôchodcov že budem s nimi chodiť na čurbesy s palicou a ruksakom.Zatiaľ mi to ide dúfam že tam zapadnem sme vekovo približne rovnako starý tak mi držte palce

simiona

Autorka, ja ta tiez chapem, Par vztahov, aj to sa skoncili vzdy z jeho strany. Tiez som pred tridsiatkou vstavala takmer kazdy z postele s myslienkami, uz si nikoho nenajdem, nikdy sa nevydam, nebudem mat deti, ostanem outsider.

A teraz? Po 30-tke. Nasla som si konicky, ktore ma bavia. Nieco, na co sa kazdy den tesim. Vlastne som prisla na to, ze som stastna aj sama. A zacinam pochybovat, ci mi vobec treba nejakeho frajera alebo deti, ked som stastna aj bez nich.

Viac to trapi druhych ludi, ze "Ty nemas frajera? Ved si ani neuvedomis a ti zivot pretecie pomedzi prsty." Akoze co je do nich, ako chcem ja zit. A vacsinou mi to hovoria tie, ktore sice maju frajerov alebo manzelov, ale ti sa im bud nevenuju alebo su vecne prec, napr. na sluzobkach.

Oben

Tebe ho do riti nedám popros svojho retardovaného otca.Preto ma buzeranti ako ty s tvojim otcom nikdy nevzrušovali žebrák.Musíš ísť medzi buzerantov keď ťa vzrušujú kokoty ty prihriaty kancelársky kokot.

Oben

Tebe ho do riti nedám popros svojho retardovaného otca.Preto ma buzeranti ako ty s tvojim otcom nikdy nevzrušovali žebrák.Musíš ísť medzi buzerantov keď ťa vzrušujú kokoty ty prihriaty kancelársky kokot.

kruta pravda

No tyvoe, ty si dobre ozraty, uz ta necham tak, nakoniec, i tak je to cele len o tebe, takze si tu mozes cvirikat sam so sebou a utvrdzovat sa o svojom domnelom chlapactvo, pricom uz odtialto vidno jak ti visi celkom ochabnuty:D

Maj sa tu pekne, chudacik.

Oben

Len pokiaľ nie si predo mnou žebrák kancelársky.Do vtedy.S vykopanými zubami polámaným rypákom a rukami vela humoru nenarobíš.Len do vtedy existuješ kým si v anonymite žebrák.

kruta pravda

Na toto si v realite aj niekto skace? To musis mas okolo seba dobre stado volov alebo a to je uz pravedpodobnejsia varianta, si sam jak v plote (a plnym pravom), tak ti neostava nic ine nez s tou svojou nevymachanou hubou vyskakovat jak gasparko na gumicke. Ja sa ne tebe smejem celom jak si. Pre mna si celkom zbytocna existencia jak virtualne, tak i realne.

Oben

Počúvaj ty hovno fórumácke zapamätaj si že machrovať môžeš iba v realite tomu komu to adresuješ zo svojej pojebanej papule a pred kým stojíš .Ale na to ty nikdy nebudeš mať posraný kokot.