Nechty doma?

Príspevok v téme: Nechty doma?
Slnieckovaa24

Ahojte žienky, chcela by som sa vás spýtať, ako si upravujete svoje nechty?? Lebo ja som si dlhé roky lakovala svoje, postupom podlak-farebný lak-nadlak a to je tak všetko. Ale mala som asi aj 5x spravené gélače. Svoje nechty mám povečšine pekné dlhé, ale keď sú až moc dlhé, tak sa mi začnú štiepiť a musím to ostrihať... No len potom to vyzerá hrozne, keď mám napr. ostatné nechty dlhé a 2 úplne krátke.. Tak som sa minule nastvala, bola som v drogérii na nákupe a išla som okolo umelých nalepovacích nechtov, takých tých klasických bielych, tak napadlo, že si ich zobriem aj s lepidlom a doma si ich nalepím.. Všetky nechty som si ostrihala, nalepila umelé, zbrúsila ako som potrebovala, nalakovala klasickým spôsobom ako som písala vyššie a čuduj sa svetu, nechty držali ako pribité 2 týždne a vyzerali naozaj pekne. Čo mi na tom ale vadí, tak je to moc pracné ja som si ich robila 3 hodiny, aby ako tak vyzerali. Ale kamoška má doma sadu na gélové nechty aj lampu a robí si nechty sama doma gélové, ktoré jej vydržia aj celý mesiac pekné, iba ich má odrastené.. Ale nepýtala som sa, že ako si ich potom prerába, myslím keď ich má už moc odrastené a chce si spraviť nové, preto sa chcem opýtať tu, lebo ja viem že sa to robí tým elektrickým pilníkom a zbrusuje sa to, ale myslite ze by sa to dalo aj bez toho? Klasickým kovovým pilníkom? Lebo aj som pozerala tie elektrické ale sú dosť drahé cenovo... Lebo rozmýšlam normálne nad tou sadou na tie gélové nechty, lebo podla mňa to je aj rýchlejšie pomocou tej lampy, ako keď musím čakat kým mi zaschne lak a potom sa mi to aj tak otlačí a musím prerábať... Tak prosím baby čo sa vyznáte, alebo si robíte gélové nechty doma, ako to riešite, možte kludne napísať aj postup ako si ich robíte :-) ..Ďakujem za odpovede :-)))

Nechtiky

Ahoj ja som si v puberte lepila, a tak neskôr som si objednala sadu, a robila som si gelace. Ale nie vždy to vyzeralo perfektne ako zo salónu, predsa len tam majú ženy väčšiu prax s tými nechtami a aj kurz. No ak si šikovná tak si tu sadu zozen, tie nechty sa dajú dorabat, no len mne sa vždy skôr tie tipy aj gélom odlepili, asi som mala zle lepidlo alebo zlý postup (odmastenie), predsa, niesom profesionálka. No už dlho som si gelace nerobila, používam spevňujuci lak na svoje prirodzené, a viac sa mi aj páči natural look na nechtoch. K tomu pilniku- myslím že môže byť aj klasický, papierový, sklenený, a asi aj kovový, nemusíš mať elektrický, s ním je výhoda skôr len to že ti urýchli prácu. No dá sa to upraviť aj s klasickým ak si šikovná.

Bonnie777

Ja s tým nemám moc skúsenosti, ja chodím do salonu na géllak na svoje prirodzene nechty...:) Aj som rozmýšlala nad tou sadou, ale je to drahé..