Potrebujem pomoc

Príspevok v téme: Potrebujem pomoc
Liuska1

Ahojte ľudia, chcem sa vás opýtať .. existuje podľa vás nejaký zaručený trik ako obnoviť lásku ? Ide o to, že som mala naozaj krásny vzťah.. samozrejme, ako v každom vzťahu tak aj v mojom boli hádky .. no nikdy sme tomu neprikladali váhu .. no lenže jeden deň to prišlo a rozišli sme sa ... bolo to v návale zlosti z mojej strany.. A teraz keď to chcem napraviť tak je neskoro .. Niesom s ním už pól roka a stále ho ľúbim ako na začiatku, bojím sa že mi raz prepne a niečo si urobím pretože sa sama bojím toho čo cítim .. preto vás chcem poprosiť.. neviete mi poradiť ako docieliť to aby bol zase môj ? Mne úplne stačí keď bude ochotný sa ku mne vrátiť.. ostatné už si Vyriesim .. prosím, nebuďte zlý, nemajte priblble komentáre .. o tom, ako si nájdem druhého.. NENÁJDEM !! Pretože tým, že som naviazaná na bývalého tak Šák nedokážem zaľúbiť do druhého .. dúfam že to pochopíte ..

pepe542

Nezbavíš sa ho. Je to nedokončený chemický príbeh. Ak sa aj vydáš a nebude to zo zamilovanosti, ktorá jediná ho vymaže, vždy Ťa bude strašiť keď ho uvidíš alebo o ňom počuješ. Ani deti nič neurobia. Ale rodina zato mvože fungovať dobre. Len tie spomienky. A nakoniec k tomu prispeje aj spomienkový optimizmus a efekt Zeigernikovej. Tak drž sa a veľa šťastia.

nicollette12

pomocnica - a este som zabudla dodat, ze aj tak si tu zas nejaky "mudrlanti" myslia ze si tu zakladam temy na ine meno a vymyslam si pribehy ako tu uz par jedincov napisalo na moju adresu, aj ked som v zivote na tomto fore nezalozila ani jednu temu, ale asi sa ich nazor odvija od seba samych...ale myslim si ze autorka sa zrejme zmylila a omylom napisala moju prezyvku do tej kolonky kde mala ist jej, uz sa to tu stalo asi 3 ludom, ale za to uz ja nemozem :)

nicollette12

pomocnica - nie nepisala, vyzera to snad tak??? V zivote som nepisala s diakritikou, v mobile ani nemam nastavene autoopravy, takze asi tak sa k tomu vyjadrim a niekto tu zrejme vyuziva moj nick...pekne...

pepe542

Liuska1... ako si nájdem druhého.. NENÁJDEM !! Pretože tým, že som naviazaná na bývalého tak Šák nedokážem zaľúbiť do druhého .. A to je pravda. Pretrhla si vzťah vo fáze keď mozog ešte vo veľkom produkuje FEA. Může za to váš limbický systém (část mozku odpovědná za emoce), který začne vylučovat fenyletylamin (FEA). Tato chemikálie je také někdy označována jako "hormon zamilovanosti" nebo "Amorův šíp". FEA, který je chemickým bratrem metamfetaminu (= pervitin), vyvolává silné energetické nabuzení a euforii. Právě proto také akutní zamilovanost připomíná jízdu na "perníku". Dokážete si celou noc povídat a celé hodiny se milovat, aniž byste pociťovali únavu. Vaše myšlenky se zaměřují jen na objekt vaší lásky, zbytek reality pro vás přestává existovat a vaše ego se rozpouští v pocitu propojení. Kvůli závislosti na FEA připomínáte psychiatrického pacienta s obsesivně-kompulzivní poruchou chování. Horšie, že sa to deje aj dobrých maželstvách a ničí životy. Takže ťažko povedať či išlo o pekný vťah alebo o tento podvod prírody. Láska a opravdový vzťah začína až po odoznení tohoto cirkusu. Nechcel by som byť v Tvojej koži. Chlap v tom pravdepodobne nelietal a tak v pokoji odišiel. Teraz čakaj až sa mozog unaví. Ak sa náhodou zamiluješ, to ho vymaže. Alebo naspeť k nemu a spolu žiť. Po dvoch rokoch to prejde a potom začať nový skutočný vzťah.
g.cz

Omen

To máš tak, my ľudia sme už raz takí, až keď niečo stratíme, až potom si uvedomíme, čo sme vlastne mali a ako veľmi to pre nás znamenalo. Žiaľ, žiaden "zaručený trik ako obnoviť lásku" neexistuje. Je to len a len na tebe!
Musíš sa s ním skontaktovať, vyjadriť sa a rozhodnutie nechať na neho. Tak nech ti to vyjde! : )

xddddd

Mám 22, áno odkopla som ho, ale on dosť dobre vie prečo, vie, že som na to mala dosť dobrý dôvod.. lenže si chybu prečo som to urobila nechce priznať, zatiaľ čo ja som si už stihla priznať všetko, aj to, čo som nemusela ..

nicollette12

No moja takto, ja som sa spamätala týždeň nato, neospravedlnovala som sa mu raz ale viackrát.. on urobil niečo prečo som to skončila.. bol nato dosť dobrý dôvod.. ja Niesom výbušná povaha, ale vtedy ma neskutočne vytočil.. mali sme konflikt ohľadom jeho matky a on sa ma nevedel zastať .. proste veľa veci.. ale jednou z toho bolo práve toto.. mohla by som tu rozpísať kvôli čomu všetkému to bolo, nemysli si, že len toto .. lebo nie .. ale z odstupom času sa nato pozerám ináč, neobrátila by som sa na vás všetkých keby som vedela čo mám robiť.. zabúdala som, lenže sa mi znova ukázal na oči a som tam kde som bola ..