Pichanie na lavej strane hrudníka po sexe

Príspevok v téme: Pichanie na lavej strane hrudníka po sexe
anonym8357

Ahojte,
som chalan a mám 18 rokov. 2 dni dozadu som mal sex s priateľkou. Večer, keď už som si ľahol, že idem spať, tak som ucítil pichanie ľavej strany hrudníka (vnútri). Najprv som si myslel, že to sú pľúca, pretože pichnutie som pocítil vždy pri nádychu. Včera som cítil pichanie často a počas celého dňa. Dnes, keď som domasturboval, tak som pichanie pocítil intenzívnejšie a pocítil som ho s každým úderom mojeho srdca. Viete, nejde mi do hlavy, že v 18 rokoch sa mi môže stať niečo také. Zaujímalo by ma, či sa vám to stalo tiež.

dalsi

A este pripadne ked sa nadychnes, a nebude prechadzat, tak silou masiruj dane miesto. Ono to zvykne aj boliet, no musis ten sval uvolnit, takze fakt silou prstami masiruj...,, ak to bude tym, mal by si cvicit to dychanie kazdy vecer, nejaky ten rok... Najlepsie ist za doktorom s chrbticou...

dalsi

Ano, zda sa to byt hrudnikom. A nie srdce, ani pluca, ale medzirebrove svali. Mal som to velmi podobne, obcas ma pichne aj teraz, ale velmi zriedka,, za doktorom som s tym nebol, ale zistil som co mne zarucene pomaha. Tak teda skus aj ty, jednoducho sa len poriadne z hlboka nadychni, do hrudnika, nie do brucha... aby sa ti hrudnik roztiahol, a uvolnili sa tak svali medzi rebrami. Z hlboka sa nadychnut, a drzat. Mna to takto preslo cca do minuty, alebo aj hned.

Napis potom ci pomohlo.

DaveSk

Ako vieš, že nemáš problémy s chrbticou?
Bol si u neurológa?

Daj si vyšetriť kardiošpecifické parametre v krvi a budeš múdrejší.

anonym8357

Philips s chrbticou nemám žiadne problémy.
cordis, nedáva to veľmi zmysel, mám 166cm 55kg. Ischemickú chorobu srdca majú starí a obézni ľudia.