Chlapci

ella811

Ahaa, takže máš záujem tiež, prepáč. No ako asi. ;-) Buď naňho milá, smej sa, jemne mu zvyšuj ego ale nepreháňaj a nechaj ho v tom, že nie je úplne ľahučké dostať ťa. Buď hlavne milá a sama sebou, zisti si lepšie aký je a či je to fakt niekto kto stojí za tie prvé lásky. ;-)
Aaaa všímaj si ako sa správa k iným ľuďom, či je k tebe milý, či je taký, aký by sa ti páčil, alebo či proste ti pri ňom zrýchli dych, rozbúcha sa srdiečko a cítiš tlak v celom tele, doslova motýliky, tešíš sa na každé slovko čo povie...
Buď sama sebou, keď ho budeš mať viac ako rada, tak potom niečo sa uvidí. Neviem koľko máš rokov, tipujem, že nie veľa, toto je taká rada nijaká skoro ale. ;-)
Aaa neboj sa, pekná budeš pre viacerých ako len pre neho, čiže vyberaj rozumne.;-)

ella811

Že je iba rovnaký zvrhlík ako ostatní v jeho veku....Toto tu je bežné(14 rokov mám ja) a bohužiaľ kým im nedáš JASNE najavo, že to nechceš, nie je ti to príjemné atď tak to robiť budú naďalej...Kľudne mu trepni...Ale ty asi nie si z tých u ktorých to je časté, skôr sa dostávaš do toho, tak chalan by s tebou rád chodil, myslí si, že si pekná a máš dobrú riť...Chalani zvlášť v tomto veku sú jednoduché stvorenia, to len baby majú hlboké zmýšľanie. :D
Nebuď s ním len z núdze a z toho, že ťa chce...Btw koľko máš rokov? :-)
Ak sa ti páči, začnite sa baviť viac, ale nebuď tak ľahko dostupná, že mu dovolíš dotýkať sa ťa aj keď spolu zatiaľ nič nemáte. ;-)
Veľa šťastia. ;)