Vegetariani surova strava zivocisna strava vase nazori?

Modra vlocka

Ja som "vegetarián" približne päť rokov. Bolo to spontánne rozhodnutie. Som zdravá, silná a nebývam chorá. Od minulého roka som nemala ani nádchu. Nikdy som nikomu nevravela, že nemá konzumovať mäso. To, že odmietam jesť sliepky, ktoré žijú v strese je pre mňa prospešné.

vaporwave

ja som kedysi bola vegetarianka, ale to som byvala s rodicmi a dlho mi to nevydzrzalo, az ked som bola nutena sama si varit tak vtedy som opat nabehla na tuto stravu. ..

.. aj ked "maso" jedavam, vacsinou to je take ako nizkokaloricka sunka , slaninka a obcas salama, a potom uz len smoked salmon .. vacsinou maso je dost plne soli a to nemusim (to uz si potom radsej dam zemiak. lupienky, tam sa aspon nemusim bat dakej mastnej casti co ma bude pudit na zvracanie) .. v sucasnej dobe mam dost nabeh na raw vegan stravu (lebo ani klasicke mlieko nekonzumujem, len obcas daky kusocek syra) kedze najcastejsie jem len cesrstvu zeleninu s nejakym zdrojom proteinov a to preto ze som chcela obmedzit mnozstvo sacharidov vo sv strave a prisposobit prijem kcal pracovnemu zivotu (sedene v kancelarii), tak to skoncilo pri tej cerstvej zelenine

BJ_2

Gima- bludy...

u b12 ide o to, ci ma zdravu mikrofloru alebo nie. Pokial ano, ziskava B12 odtial, aj rovnako vitamin K

Gima

V dnešnej dobe ludia vodu prevaraju, takže aj tým sa zbavuje voda škodlivín. Takisto vodu dezinfikuju vodohospodári, hlavne tú užitkovú vodu, takže voda ma minimálny vplyv na škodlive travenie človeka.
No vyjadrím sa k tomu stravovaniu mäsa. Pre vyvíjací sa organizmus je potrebna konzumácia mäsa, no musí byť primeraná k veku. Je to potrebne pre vývoj svalstva, klbov a šliach. Z mäsa dieťa získava vitamíny skupiny B12.
Vegetariáni miesto mäsa jedia fazulu, šošovicu atd., no nezískavajú dostatok vitamínov ako je v mäse. Vegetariáni takisto odmietaju konzumovať vajíčka, v ktorých je takisto dosť vitamínov potrebných pre človeka.
Takže som názoru, že byť mäsožravcom má svoje výhody, čo sa týka rozývoja svalstva a telesnej kondície.
Ináč aj zelenina a ovocie majú rovnaké dôležite zastúpenie na obidvoch frontoch.

Marosko-n

Všetko sa točí v našom stravovaní okolo filtračných ,samočistiacich a regeneračných schopnostiach nášho organizmu.
Ak Vám to funguje , tak môžete s mierou jesť všetko aj trochu nezdravého.
Ale ak máte nie 100% -tnú funkčnosť niektorých vnútorných orgánov, tak vznikajú poťiaže rôzneho druhu, choroby, rakovina.
Mnoho ľudí sa snaží rôznymi spôsobmi stravovať. -Vegetariani a im podobní.
Zvieratá, keď sa prebudia v prírode idú sa najprv napiť ale podľa možností čistej vody.
Kto z nás sa ráno po prebudení napije vody?
Krava, zvieratko potrebuje na jedno napite asi vedro vody.
V pomere našej váhy je to asi 1 liter čistej vody.
Kto to dodržuje ?
Potom sa nečudujte že zo stravy máte rôzne zdravotné potiaže.
Dnešný ľudia žijú na dlh majú chronicky nedostatok živočíšnych vitamínov a stopových prvkov aj keď jedia veľa mäsa, alebo sú vegetariáni .
A ten dlh vidno more chorých v ambulanciach .
Ako Pasteur povedal 90% chorôb pochádza z vody ,ktorú pijeme.

Preto Mudr. Ján Knapik hľadal celý život nejaký univerzálny liek.
A v roku 2000 sa podarilo objaviť GGW liečivú vodu, ktorá doteraz pomáha chorým aj zdravím a zbíja aj rakovinové bunky a neškodí nášmu telu, ale naše telo ju potrebuje pre dlhší a zdravý život.