Prosím pomoc

Príspevok v téme: Prosím pomoc
Ewitche

Ahojte baby, prosím vás o pomoc... Mám 17 rokov a bulimiou trpím od 15-tich rokov :( .. Áno.. Teda.. Rok som mala pauzu. .. Viem to zatial iba ja ale chcem prestať... Tak strašne to chcem... Každý deň si vravím.. Dnes to bolo naposledy a zajtra to už nespravím.. Ale mám strašne slabú vôľu a som strašne pažravá a žerem aj keď nechcem :( ... Viete o niečom čo by mohlo pomôcť? .. Chcela by som to zvládnuť sama.. Skoro sa mi to podarilo keby nezlyhala moja vôľa... Ako by som sa mala podľa vás stravovať?

zina6543456

Tomáš12345, ty ako môžeš niekomu radiť, keď ani netušíš, čo to vôbec bulímia je. Bulímia nie je, že takmer neješ ale mávaš záchvaty prejedania a potom následuje zvracanie, preháňadllá...
A ak ťa mám citovať: " ...dokážem presvedčiť ľudí, ktorí majú ppp, aby s tým prestali..." tak ti musím povedať, že tým že budeš niekomu (nemyslím práve tento príspevok) nadávať, tak tým naozaj nič nevyriešiš.
Nestaraj sa do vecí, o ktorých nič nevieš, prosím.

Ewitche

Tomas12345 .... nie .. práveže .. zvraciam niekedy aj 3x za deň pretože to je to kompenzačné správanie pažravosti ..

Tomas12345

(Ale mám strašne slabú vôľu a som strašne pažravá a žerem aj keď nechcem :( ... )

Toto mi nepride ako bulimia ked si strasne pazrava. Bulimia by bola vtedy kebyze jedlo ktore jes vyvracias alebo nejes takmer vobec.
Takze ako to je trpis pazravostou alebo nedostatkom jedla ?