ŠKAREDA-BKOG:preč s nimi....rýchlo a navždy

Príspevok v téme: ŠKAREDA-BKOG:preč s nimi....rýchlo a navždy
škaredá

Musím založiť asi vlasú tému, kedže moje rady nik nečíta:( Pribrala som 10kg a už ich dávam aj dole...ako? Veľa spím,milujem sa s priatelom(je to príjemnejšie ako sa mučiť cvičením)jem chrom 1tab.večer,pijem redukčný čaj značky Leros-je sypaný a obsahuje sennu,pijem ešte aj ladvinový čaj-odvodňuje,a papám to na čo mám práve chuť(včera to boli lievance).Nejde ani o to čo jete,ale o to,koľko toho zjete. Čaj pijem večer-do jambo šálky zalejem redukčný,ľadvinový a pridám mätový-chutí to otrasne,ale zaberá.Skúšajte a píšte ako sa vám darí. POZOR s čajom a liekmi !!!Neužívať viac ako som písala,po dobu 14dní,potom pauza aspoň týždeň-ak chcete zhodiť viac!!! A treba veľa piť-čistú odstatu vodu z vodovodu-nie min.a sladené nápoje!!! Sladkosti sa môžu,ale nie tekuté-takže ani zmrzku nie!

veronikaa

draha, ak nechces skoncit s nefunkcnymi crevami/co mozu najma drazdive laxancia kam senna patri, sposobit/a dehydratovana/ten ladvinovy caj obsahuje latky s diuretickym -odvodnujucim ucinkom, ktore roznym mechanizmom/napr.drazdenim parenchymu obliciek/stahuju vodu z organizmu/ludovo povedane/ tak to radsej nepi!!a okrem toho pri diuretikach a laxativach stracas napr.draslik a ine soli, co moze viest k oslabeniu srdca.takze radesj sa mucit cvicenim.pamataj , prijem kalorii sa musi rovnat vydaju!!to ze sa tvoje chudnutie odrazi na vahe-nezabudaj ze stracas plno prepotrebnej vody/akoze vahu mylne/.okrem toho bvez vody ti nemoze normalne fungovat travenie a metabolizmus.

pink

no ja mam taky isty problem probrala som 10 kg a ktomu som este mala tak si to predstav:)ale od pondelka zacinam cvicit a menej ppapkat:)