Dcérka

dadma

Môže to byť len taký detský rozmar. Len vytrvať v tom, že ho nosí každý. Ukáž aj na bábiky, na Vás, proste na všetkých, s ktorými príde do kontaktu.

mmoonna

Ešte ma napadlo, že čo keby ste si len vy dve urobili takú babskú jazdu a išli spolu do mesta a ona by si mohla sama vybrať prádlo, aké sa jej páči? A potom by ste zašli napr. do kina, cukrárne ... ?

DenulaChovancova

mmoonna túto metódu som už skúšala cez víkendy som to vôbec neriešila ale nepomá vždy to nechce nosiť a proste jej to vadí
Dakujem že si odpísala a dúfam že mi poradíš

mmoonna

No teda, to som ešte nepočula, že by malo dieťa takýto problém. Zhovárala si sa s ňou, že aký á dôvod, prečo nechce nosiť spodné prádlo? Podľa mňa by mohlo pomôcť, že aspoň keď je doma, tak sa o tom vôbec nezhovárajte a nevšímajte si to. Nech chodí bez prádla, možno keď si to nebudete všímať a riešiť to, tak prestane. Viem napr. o tom, že keď sa jedno dieťa stále v škôlke pocikávalo, stále to doma aj v škôlke všetci riešili, že nemôže to robiť atď. Keď to prestali riešiť, zhovárať sa o tom, tak to prešlo samé od seba. Vyskúšajte.