Zaľúbená do kamaráta

Príspevok v téme: Zaľúbená do kamaráta
LoaLoa

Zdravím, chcela by som vás poprosiť o radu. Píšem si už vyše troch mesiacov s jedným chlapcom, nie je Slovák a najprv to bolo len o tom, aby sme si zlepšili angličtinu. Postupne sme však zistili, že toho máme dosť spoločného a stali sme sa kamarátmi. A tu sa dostávame ku kameňu úrazu - ja k nemu už začínam cítiť niečo viac. Lenže sa neustále odhováram od toho, lebo je tu tá diaľka medzi nami (500km) a naživo som ho ešte nevidela ale fakt sa vieme o kadečom porozprávať a keď mi je na figu, tak ma vždy rozveselí, podporí. Občas aj mám pocit, že by mi chcel niečo povedať ale potom to dáko zahovorí (alebo to v panike zahovorím ja) a sme zas na tom, na čom sme boli. No a po najnovšom sa ma pýtal na radu ako pozvať von jedno dievča, potom odpísal, že to nevyšlo. Celá táto situácia je nahovno (prepáčte za výraz), taká domotaná som už dávno nebola. Viem, že najjednoduchšie by asi bolo prestať si s ním písať a zabudnúť na to všetko, lenže ja to nedám. Tak dúfam, že aspoň on s tým prestane. Obaja máme 19 a študujeme, čiže len tak sa osobne nemôžeme hocikedy stretnúť (ja som maturantka a on medik). Čiže vás ešte raz prosím o názor na toto, ako z toho vykorčuľovať a možno vám to príde aj smiešne, ja neviem, sama si dakedy hovorím, že čo to sakra robím. Každopádne za všetky odpovede vopred ďakujem a majte pekný deň :)

Lollka

Je dobre ze ste sa nikdy nestretli, to potom nemoze byt laska ale len take ocarenie a to rychlo prejde. Kedze k nemu zacinas citit viac odporucam ti ukoncit to, zbytocne by si sa trapila a toto by aj tak nikam neviedlo, ste od seba prilis daleko a obaja mate pred sebou roky skoly. Najdi si niekoho ineho na zlepsenie anglictiny. Okrem toho tam mam pochybnosti ze k tebe aj on nieco citi, ked chce od teba rady ako pozvat na rande nejake dievca.

dikyBrona

po prvé nenamýšlaj si,... a po druhé na pokeci sa ludia môžu vydávať za čokolvek, byť čímkolvek... ja som si tak písala nejakých 10 rokoch s jedným chlapom, myslela som si ze si rozumieme, ale bolo to len take nezaväzne písanie, kazdy sme mali svoj zivot... až jedneho dna sme sa uplnou náhodou stretli v supermarkete pri pokladni, odvtedy sme sa zacali stretavat ako kamoši, .. nič viac, vyklul sa z neho psychopat a stalker.. takže tak..
venuj sa radsej skole a tomu čo budeš robiť po škole...

LoaLoa

Takže takto, nikde nepíšem, že si vypisujeme 24/7. Ja sa takisto pripravujem na maturitu a na prijímačky (mimochodom tiež na medicínu), čiže stíhame max hodinku denne, občas neodpíšem ja alebo on aj pár dni ale vysvetlíme si, že to je kvôli škole a obe strany to chápu. Mám viacerých kamarátov, ktorí študujú na takej škole a každý z nich má normálny, plnohodnotný život ;) Čiže o klamstvá ohľadom tohto sa nebojím.

ides

".....pisem si uz vyse troch mesiacov....." To znamena, ze ste si zacali pisat v koncom decembra alebo zaciatkom januara, kedy maju medici skuskove obdobie a najviac ucenia. To je ten tvoj tajny ctitel taky sikovny a dokonaly??? Ha, ha, zabudni! Az taky dokonaly, ze si s tebou zacal pisat pocas skuskoveho obdobia, pocas najväcsieho stresu, ze??? Kedy ini medici aj dva tyzdne vkuse nespali, co sa museli tolko ucit. A on sa asi nemusel, ze? Ked mal cas balamutit mozgy hlupuckym naivkam a rehotat sa, jak mu vsetky jeho klamstva zeru. Este raz hovorim, ser na takeho hajzla.

ides

On ze je medik? A kde tu medicinu potom podla teba asi studuje, v ktorej krajine? V Indii??? Zabudni!!! Keby bol naozaj medik a studoval by to v niektorej z vyspelych europskych krajin, tak by ledva stihal len tak-tak s odretymi usami to svoje ucenie. A obetoval by svojmu studiu kopu prebdenych noci. Nemal by veru cas vypisovat si kadeco po internete s mladuckymi naivnymi dievcatkami a balamutit im mozog recami o tom, aky raz z neho bude velky doktor.
Ja sa drzim kreda, ze komunikacia (pisomna, nternetova, telefonicka, osobna, akakolvek) s klamarom je iba zbytocna strata casu.
Mozno niekde vo vasom cinziaku o par poschodi nizsie/vyssie place tvojmu veku primerany schopny a sikovny dobry chlapec, ze je sam a nevie si nikoho najst. Mozno vo vasom meste kdesi na krestanskych stretkach zufalo deru drevene lavice kostola tvojmu veku primerani mladi chlapci, ktori tam zacali chodit s cielom najst si dievca. Mozno kdesi vo fitku vo vasom meste tvrdo makaju na sebe cielavedomi chalani, ktorych jedinym cielom rozhodne nebolo len vylepsit si postavu, ale jednym ockom pokukavaju aj po dievcatach. A klamstvo, ktore ti niekto serviruje v osobnej komunikacii by si podla neverbalnej komunikacie odhalila skor ako klamstvo, ktorym ti niekto balamuti mozog v pisomnej podobe.
MEDIK NEMA CAS NA PISANIE SI S KOPOU NEZNAMYCH LUDI!!! Medik nema cas ani na pisanie si s vlastnou mamou, haloooooo!!! Preber sa, otvor oci, daj si studenu sprchu a zrus celu komunikaciu s tym hajzlom, ktory ta iba obera o cas. Vyraz si na nakup, oblec si nieco pekne a kup si nieco sportove a hor sa do fitka poobzerat si krasavcov sportovcov, nechat si aj poradit ohladom cvicenia od niektoreho. Alebo do toho kostola, ako chces. Klamat je hriech. V kostole by asi malo byt menej klamarov ako medzi styrmi stenami v pohodli domova medzi tymi, ktori mladuckym a hlupuckym naivnym dievcatkam balamutia mozgy recami o velkolepej buducej lekarskej kariere :)
Nechcela som byt svina a pisat hnusne prispevky, len som ti trosku chcela otvorit oci a vtiahnut ta do reality bezneho zivota.

benquis

ak by ste chceli, stretli by ste sa, podľa mňa to až taký problém nie je a keď tak, predsa existuje aj skype