Hpv u žien aj muzov

Príspevok v téme: Hpv u žien aj muzov
Danka333

Dobry den,

Chcela by som sa opytat žien ktorým sa zistil hpv vírus ci sa im po odstránení tych bradaviciek opäť po pol roku vrátili....
Ja mam taky problem ze pred polrokom mi lekárka zistila hpv... vzdy som mala stáleho partnera no od ktorého som to chytila Netusim.... s terajším som vyše roka no po mojom zistení som okamžite sla na zákrok kde mi operačne v narkoze odstránili malé výrastky tam dole ... boli dost malé nasla som si ich po dlhom Čase no chodila so vzdy priebezne na kontroly nevhapem ako si to moja lekárka nemohla všimnúť lebo ja si tam dole samozrejme nevidím az raz pri kúpaní som si to nahmatala !....
No po zákroku prešiel pol rok a nasiel si to moj partner tak isto ... musime to riesit spolu no chcem sa opytat žien ci ste si to nahmatali niektoré aj vo vnútri lebo ja ano hned na zaciatku pri ,, vchode,, velmi sa bojim ze to mam aj hlbšie ... da sa toho natrvalo zbaviť ????
Partner si to nasiel toez az neskor lebo su to velmi malé výrastky ktoré sa az časom lepsie ukážu on to ma odomna a vie to velmi ma to trápi, mal by ist ku urologovi alebo myslite ze staci kožné ze mu to odstránia dusíkom ?

Miga

Ty si si aj o tejto pohlavnej chorobe cosi citala?? To, ze ti odstrania vyrastky neznamena, ze virus z tvojho tela zmizol. NAVZDY ho budes mat v tele a budes ho prenasat....nemas viac co riesit. Zvysovat imunitu, nestresovat, jest zdravo...tym virus akurat tak nebude "vyskakovat" na povrh, ale v tele ho budes mat navzdy.