Zoznamka

Príspevok v téme: Zoznamka
Lenka9897

Ahojte, ja som nikdy na zoznamky "neverila", veď predsa nevieme s kým máme tu česť... Až dokým som nespoznala svojho drahého :) Veruže, aj cez zoznamku sa dá spoznať partner presne taký akého sme si vždy priali (Neviem ako je do možné, ale je :D). Ja určite odporúčam zoznamku, o ktorej asi momentálne nie je veľa počuť, ale mne výrazne pomohla ocity.net - treba sa najskôr samozrejme registrovať :) Ak chcete, skúste - veď nič nemôžete stratiť! Veľa šťastia :)

Lollka

Tutanchamon ale ved toto iste sa stava aj zenam. Dojdu na rande, pokecaju, maju z toho celkom dobry pocit a chlap sa viac neozve. Nezavola, nevezme tel., neodpovie na SMS. Lebo jemu sa dotycna nepaci. Netreba si to tak brat. To ze sa nepacim jednemu neznamena ze sa nebudem pacit druhemu alebo tretiemu. Alebo desiatemu. Co na tom zalezi. Zistila som, ze nikdy sa nebudem pacit vsetkym ludom na svete a zily mi to netrha. Komu sa nepacim, necham ho ist dalej, nenahanam ho ale ani sa z toho nezrutim a neplacem doma do vankusa.

ides

Co je dost krute voci ludom, ze ked si ozaj dobry, slusny chlapec schopny prechovavat hlboke city a naozaj uprimne zo srdca lubit a aj vela obetovat pre vztah......najde babu, tak je to takmer vzdy hnusna stetka, co ho osklbe o vsetko, este dlhy mu nakaze si vziat a ked uz je financne na dne, tak zbali kufre a uz jej niet. Rovnako ako ked si slusne zarabajuce dobre a skromne dievca najde chlapca, dievca je schopne prechovavat hlboke city, uprimne zo srdca lubit, vela obetovat pre vztah, ale narazi na hajzlika emancipovaneho zlatokopa, ktory ju osklbe o prachy, peniaze od nej pyta, cele vyplaty a este ju balamuti, aby dlhy nerobila kvoli nemu alebo aby rucitelstvo podpisasla a splacat nebude, uz ho zrazu niet, vypari sa zazrakom prec zo vztahu do ineho vztahu balamutit hlavu inej, ktora este banky vedia dat uvery a hypoteky aby aj tu osklbal.
DOBRO A ZLO SA PRITIAHNU AKO MAGNET. Malkotory clovek ma uz v dnesnej dobe stastie na vztah. Aby to klapalo aj povahovo, aj pristup k peniazom aby normalny na oboch stranach a aby tam nebola ziadna snaha o osklbanie toho druheho. Dobry clovek zväcsa natrafi na zleho a potom na dalsieho zleho, az mu zostanu nakoniec len oci pre plac a nakoniec uz nanevrie na vztahy uplne, co sa ani necudujem. Taky by mal radsej hravat karty :) o prachy :) obrazne povedane, vraj stastie v kartach, nestastie v laske.

emmaS142

Ani ja by som tak partnera nehľadala, ale aj ja mám s ocity.net skúseností a funguje... Ale nemusí sa tam človek registrovať, stačí hneď písať ;)

A nie každá žena je taká! Aj na zoznamkách môžu byť dobrí, milujúci ľudia, ktorí nemajú možno toľko šťastia...

TutanchámonxD

Možno sa dá zoznámiť s normálnou ženou ale možno tak po 30tke. Jeden chalan tu raz písal mohol mať tak 20-22 rokov, že si písal na zoznamke s jednou babou asi mesiac a potom sa rozhodli dať stretko. Na stretku to bolo vraj fajn. Pokecali, zasmiali sa a išli potom domov. Dievča mu už nikdy neodpísalo. Ani len vysvetlenie mu nedala tá baba, jednoducho nič. Baby sú kruté a zmenia pocity zo sekundy na sekundu a majú v paži. Ja by som sa nezoznamoval s babou v mojom veku nikdy, Radšej budem sám ako by som mal natrafiť na nejakú slečinku ktorej by sa len niečo nepáčilo a zrazu by som bol na vedľajšej kolaji.