Milenky

Príspevok v téme: Milenky
Pako567

Ako asi kazdy chlap po 40-tke som sa zblaznil a narazil som si najprv jednu a potom druhu milenku. Obe mladsie jedna o 20 a druha o 15 rokov. Nastastie som to dokazal utajit pred manzelkou, ze sa nic neprevalilo, aj ked mi to bolo jedno. O co ide, na co som prisiel a snad toto niekomu pomoze - normalna zdrava sebavedoma nezakomplexovana nedepresivna a pod. baba sa nikdy nestane milenkou zenateho chlapa! Ak sa rozhodnete to risknut, tak toto berte na zretel a je velka sanca, ze si tym mozete pokazit zivot, lebo ked odidete od manzelky, tak ta baba sa prejavi naplno a budete v zadku. Normalna zena hlada normalny vztah so slobodnym alebo rozvedenym, nikdy nie zenatym! Tych hladaju naozaj iba tie co za nic nestoja!

Fuj

Dobrý hnus. Dôležité je, že milenky su také a onaké, ale aký je muž, ktorý si nájde tie milenky? Ešte väčšie hovädo.

Panpulonik

Máš úplnú pravdu normálna baba by si stebou nezačala ani s nikým zadaným už len preto že si vie asi predstaviť ako sa musí cítiť tvoja zena. A aj keď by si nakoniec ženu opustil ako môže dievča vedieť že jej nebudeš poza chrbát robiť zase to isté...
_______________________________________________
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.

Mrauka

Ze si najde milenku vo veku svojej dcery, ktora by mu mohla byt dcerou a neuvedomuje si, ako velmi je na smiech a nechutny. To moze rovno prasit svoju dceru. Si mysli, ze tym akoze zastavi svoje vlastne starnutie, alebo si mysli, ze on nie je stary a nevyzera stary, oproti svojej 40 rocnej zene?
Chlapom hrabe na karbit. Minule som sa skoro dogrcala, ked sa takyto chlap strapnoval pred celou kaviarnou, kde sa podlizoval 20 rocnej casnicke, vypytoval od nej cislo a volal ju von. Tej casnicke islo len o tringelt a ked odisiel sa na nom rehotali ako priblble pubertacky.

JeCas

sumienkaaa - Vďaka tebe som dostala chuť na šumienku, ktorú som pila veľmi dávno. Už som aj zabudla, ako chutí.