Vase problemy

Príspevok v téme: Vase problemy
fullhd

Zakladam tuto temu za ucelom otvorenia oci a troska prefackania ludom ktory si myslia ze maju obrovske problemy ked nemaju kamaratov,maju depresie,v skole maju zle znamky,nezvladaju pracu,maju neuveritelne obrovsky-smrtelny problem medzi ludmi...atd atd...

www.youtube.com

skuste si predstavit co by dal tento za vase prolemy....

mnoho ludi si ani neuvedomuje ako dobre sa maju

philips

Najväčšia kravina, čo môže niekto spraviť je zľahčovať problémy druhých a tvrdiť, že niekto sa má horšie.. Prečo nepovieš šťastnému, že sú ľudia, čo sa majú lepšie?

fullhd

Depresie nemavam,ale clovek ktory ich ma sa lieci nie vypisuje na zdravie.sk.
Zalozil som tuto temu preto pretoze tie vase problemy su na smiech.
Naozaj sem chodim sa dobre pobavit.

Ocar

Ak má človek samé negatívne podnety, tak postupne prechádza od zlej nálady, do depresie a postupne do psychózy (to je jedno, aký má názov). Treba sa nechať nadopovať AD-čkami, trochu si oddýchnuť a je po problémoch, ktoré sa po čase zopakujú...

Kubo11

To som zvedavý, koľkým ľuďom so psychickými problémami "otvorilo oči" toto vaše "motivačno-ozdravné" video.

Anonym_93436

Každý problém je stále problémom , nezáleží na vážnosti alebo veľkosti všetky je potreba vyriešiť. Aby si to pochopil musel by si to zažiť.
Tak ti poviem , porovnávaním nevyriešiš nič ... Keď zažiješ depresiu aj chronickú chorobu potom sa ozvi.

futra

Fuha tak ty nemas ani najmensie ponatie o com rozpravas. Podla toho co tu pises tak si nikdy ani len nepricuchol k takej napr. tazkej depresii. A podla tvojej logiky sa vsetci mame mat vlastne fajn lebo stale sa najde niekto kto ma vacsie problemy. To je logika absolutne nevzdelaneho a nechapajuceho cloveka.

NeznamyTHM1986

Je to smutné čo ma ten na videu, ale aj depresie a iné veci su určitý problem... Tak to netreba zľahčovať

pedag

Ono ide o to, že ak si človek svoje vedomie zaťaží nejakou nezmyslom, tak potom celé dni myslí len na to a potom už nedokáže robiť iné veci, proste sa človek sám odstaví. Ja poznám jednu babu a tá si celé dni rieši len to svoje, ako ok, dá sa aj tak:-)