Co znamena jeho spravanie?

Príspevok v téme: Co znamena jeho spravanie?
hrkalka

Dobry den. Stretavam sa s jednym muzom. Sadli sme si hned od zaciaku.Je medzi nami velka vzajomna pritazlivost a chemia.Rozumieme si.Po par nasich stretnutiach-rande, mi on prvy povedal,ze ma ma rad, ze sme par-vo vztahu, urcil den nasho vyrocia (ked sme sa 1raz bozkavali).Stale mi denne pisaval, ze mu chybam,ze ma ma rad.Alebo mi zavolal. Uz ma predstavil aj so svojmu synovi. A o co ide? Boli sme tento piatok spolu vo welnese.A tam to bolo naozaj dost intimne medzi nami.Proste az na milovanie-sex,bolo medzi nami vsetko. Potom ma vzal este k nim na chalupu,kde vyrastal, mi tam ukazoval okolie, prechadzali sme sa,rozpravali. Opakoval mi,ako mu je so mnou skvelo,ze ma lubi,ze sa citi akoby mal pri mne znova 16rokov,ze necakal,ze sa takto bezhlavo este niekedy zalubi ako pubertak. Len ide o to,ze sobotu sme spolu nemohli byt-sice mi aj napisal-ale ani raz mi nenapisal ako mi pisal dovtedy,ze mu chybam,ze ma ma rad. Nie,nie som pubertacka a nepotrebujem to citat-pocuvat denne.Aj ked sa vam to teraz tymto co teaz pisem,nemusi tak zdat. Len ide o to-ze mi to dovtedy pisaval a od piatku,co sa medzi nami v intimnostiach dost vela stalo,zblizili sme sa este viac-tak zrazu,nic. Hned som si pomyslela,esteze som sa s nim nemilovala,lebo ak kasle na mna teraz a som z toho takto mimo-co by toto jeho ignorovanie urobilo so mnou po milovani? Ja som bola po poslednom rozchode velmi dlho sama. 6rokov. Pravdaze,ze ma muzi pozyvali na rande von,ale ani jedneho som si takto blizko k sebe nepustila,ako tohto. A ako pisem-zmenil svoje spavanie.Lebo ak vam stale niekto denne pise,ako na vas mysli-uz len tym,ze pise,zaujima sa,alebo zavola,prejavuje uz zaujem. Ale on mi este aj pisaval,ako mu chybam,ako tuzi byt so mnou,ze ma ma rad a zrazu po nasom zblizeni-odstup a chlad? Neviem si toto jeho spravanie vysvetlit..
Lebo prave teraz by som potrebovala asi najviac od neho pocut,ze mu na mne zalezi,ze mu chybam.A teraz neviem,co si mam o tomto celom mysliet? Stretli ste sa uz s takymto spravanim?

Lollka

On cuva a mala by si spozorniet. Ako pride mi dost ponizujuce pre teba ze sa potrebuje takto stahovat a premyslat po vasom intimnom zblizeni. O com asi tak musi premyslat. Tie jeho sladke reci o velkej laske az za hrob su len reci namotavaca. Ktovie kolkym to uz hovoril a ci to nejakym nehovori aj teraz. Bud opatrna a nenechaj sa vtiahnut do vztahu ktory ti bude ublizovat. Zena potrebuje vo vztahu citit ze je milovana a potrebuje istotu. On ti tu istotu nedava a raz ta "strasne miluje" a potom zas nie a premysla. Muz ktory si je isty citmi sa nepotrebuje vyparit bez vysvetlenia a tvarit sa ze neexistuje. Ak ma aj vela prace ze nestiha stretnutie tak to dopredu oznami, vysvetli, a napise aspon nejaku smsku.

suicidal03

Bolo to z mojej strany hlúpe...aj celé to premýšľanie...ked budeme spolu ti poviem...... uz len tu by som sa riadne zamyslela a pozastavila. To si je tak stopercentne isty ze sa s nim po tomto znova stretnes? asi ta ma dost obmotanu, alebo skor vie ze ty ho milujes. On neciti to iste, ta jeho sprava zavana manipulaciou. No nad cim tolko potreboval premyslat? teraz s tymto rozumom co mam uz by mi v hlave blikalo tristo vykricnikov a jednoznacne by som to skoncila aj za cenu bolesti a smutenia z rozchodu a rozcarovania. fakt radsej sama ako s takym pošukom.

Andy565656

iaaaanko, čítal si ty vôbec jej komentáre? Veď z jej odpovedí absolútne necítiť, žeby ho nejako uháňala alebo naňho tlačila. Nijako ten vzťah nehrotí, necháva ho plynúť.

Keita

Inak taketo vztahy nemaju nikdy dlhe trvanie. Ak sa chlap uz na zaciatku musi odmlcat, aby ´premyslal´. Nechcem ti marit nadeje, ale taketo spravanie nevesti nic dobre. Uprimnost nadovsetko.

iaaaanko

Pripájam sa k poslednému názoru. Toto je typická reakcia, ženy čo je dlho sama a potom sa zjaví chlap, čo by aj za niečo možno stál. Nehovorím, že bude hneď z neho" pán Pravý" ... Ale nie, ideme podľa hesla tejto doby, "rýchlo a hneď a všetko." Ja mám pocit z teba, že na neho tlačíš. Deň mi neodpísal. Neriešte to, stresuješ sa a potom tá tvoja vyčítavá vysvetlenia sa o dožadujúca reakcia priam kričí z toho ako sa s ním rozprávaš. Nechajte priestor na manévrovanie. Toto neuženies a ak áno, tak smerom k únikovemu východu. Pri každom nátlaku je reakcia odstup. Gratulujem. Toto je recept na opakované zlyhanie. Vrátte sa k tomu, čo fungovalo. Bolo vám spolu dobre, keď ste boli spolu, vráťte to na tu úroven, teda, ze nič neočakávam, ale mám otvorené oči. Čas je vo vzťahu relatívny, pocity nie. Tak ako existujú prechodené vzťahy, kedy po 10 rokoch chodenia sa párik rozíde, tak sú aj také, odkedy od prvého videnia a vzplanutia, a až priam založenia rodiny ubehne 6 týždňov. Poznám oba prípady osobne medzi svojimi známymi.

Angelika3

Hrkalka, tak som si prečítala tú vašu poslednú komunikáciu, no nehnevaj sa, tak nevie ti ani na rovinu povedať veci, celý nemastný-neslaný a ešte ťa necháva v totálnej neistote, takže si určite v hlave dokola prehrávaš vaše posledné stretnutie a rozmýšľaš kde vlastne mohla vzniknúť nejaká chyba....
To bude zas jeden čo ani poriadne nevie čo chce.
Chápem, že si z toho smutná.

Romicek 123

hrkalka, vekom neprichádza bohužiaľ rozum..mám 26 rokov a vždy som mala o niečo starších chlapov (cez 30 rokov) .. tiež som bola donedávna zmotavaná od jedného chlapa ako ma miluje ako si chce zakladať rodinu a podobne somariny ..jeden deň tak, druhý deň úplný opak..ja som ho pripisovala k schizofrenikovi lebo tak sa aj správal ! a potom ešte keď som sa podozvedala čo na mňa natrepal kamarátom a že sa ešte aj stretával s inými dievčencami .... a taktiež ma brával domov k jeho rodine bez problémov :) niektorí sú fakt dobrý herci, treba byť opatrná v tomto a zbytočne si nenahovárať ! už som si povedala , že kašlem na všetkých a budem sa starať len o seba ...začala som zase viacej cvičiť a podobne ..aj keď samota nie je bohviečo ale radšej už asi ozaj sama ako stále len na takýchto debilov natrafiť :)