3-ročný nechce kakať do nočníka

Príspevok v téme: 3-ročný nechce kakať do nočníka
neviemu

Určite to už niekto z vás zažil. Ciká do nočníka, ale kaká zasadne do slipov. Niekde sa schová alebo si čupne a spraví to. Klame, že mu netreba, a v zápätí to spraví do nohavíc. Uvedomovať si to uvedomuje, lebo sám sa predtým vždy schová. Raz som sa ho pritom v pokoji spýtala, keď už bolo aj tak neskoro, že prečo nejde na nočník, a povedal, že sa mu to páči takto, je to vraj lepšie... Odmeny sme skúšali, fungovalo to sem-tam a chodil si na nočník posedieť aj len tak, lebo chcel niečo za to dostať. Keď behá holý, väčšinou ide na nočník aj sám, ale nemôže byť nonstop holý predsa, no a po najnovšom začal kakať už aj nahý ležiac na posteli pri hraní. Neviem, či si neuvedomil, že nemá gate, alebo len vie, že ho aj tak niekto umyje a výkaly uprace. Ako sa vám to podarilo vyriešiť?

Lukas 2121

Ked sa vykaka inde ako na nocniku, poriadnu mu vylepit po papuli a nechat ho to poupratovat. Jedine riesenie. Bitka je jediny prostriedok ako tie male nevychovane teliatka naucit ako sa maju spravat!!!

Brigita232

kup redukciu na WC a schodecek a vysvetli mu, ze uz je velky a velky ludia kakaju a cikaju na zachode, podla mna sa chyti, drzim palce. Vela deti na serbel nechcelo chodit, az na wc.

Sara334

Ahoj. Mam 3rocneho brata a kaka a cika na zachod. Moji rodicia to tak vyriesili naprv ze ho nutili sediet na nocniku lebo je pravda ze deti hovoria ze im netreba ale jednoducho ho tam treba posadit..ach tolko placu a tak ako nechcel. Tak sme ho nejak zabavali nech tam zostane sediet. Ale potom ako sa vykakal tak sme sa tesili :-D a to treba robit aj viac krat za den proste ho tam posadit na dlhsie. A teraz uz normalne kaka a cika.

ariana23

No neviem, ja by som skúsila, že keď sa vykaká do nočníka tak by som mu dala nejakú odmenu, napríklad nejaké lízatko alebo niečo malé čo má rád :)