Mam rakovinu - ako to povedat?MM

RNG

Rakovina mozgu-hlavne gliom je podla klasickych metod 99.9% smrtelny, Dosial.
Nie ale pri pouziti Dr Burzinskeho neoplastonov.
Ked si chcete precitat niektore pripady(aj uspesne, aj neuspesne) pozrite na
burzynskipatientgroup.org

Pritom dr Burzinski pouzival len svoju metodu antineoplastonov, nekombinoval ju s inymi uspesnymi metodami, ktore najdete napr na www.concertutor.com.

Iste sa to da z mnohymi kombinovat, kedze kazda pracuje na inaksiom mechanizme.
Napr samento odmaskuje rakovinne bunky, graviola ich otravi bez poskodenia zdravych, tak isto do urcitej miery aj laktoferrin a artemizinin, beta glukany zvysia pocet a aktivitu bielych krviniek, ktore potom likviduju rakovinne bunky,zeolity odmoruju telo od karcinogennych latok a aj sposobuju apoptozu(uhyn) rakovinnych atd.

RNG

Na slepe crtevo, hlavne akutne pomoze len operacia. Tak ako aj mnohe ine pripaday.
Osveta, co tu sirim nie je len pre laikov, ale aj pre lekarov. Ved je od ich kolegov. To nie su MOJE vedomosti, to su vysledky prace a uspechy mnohych lekarskych kolektivov po celom svete, ktorych vysledky prace z roznych politickoekonomickych dovodov sa zatial nerozsirili dostatocne.
Vlasta, nie kazdy je sebec, ako si podla svojho priznania ty.
Najde sa aj zopar ludi, co su druhym ochotni pomoct.
Ked pre nic ine, tak(to mozno nepochopis, ak si ateista) pre lasku k bliznemu, o co by mal sa snazit a praktizovat kazdy krestan, a ja sa za neho povazujem. Takze tam je MOJ dovod.

RNG

Nuz ja tu servirujem len "kraviny" ktore s uspechom vyskusala podla teba blba Elena Budvig so znacnym uspechom uz v 50tych rokoch minuleho storocia. Najdes si o nej zmienky na nete, ja som ich dal tam v mnohych prispevkoch. V kocke najviac toho najdes pod www.cancertutor.org.
Co sa tyka rakoviny rastucej v hlave, mozes si pozriet antineoplastonovu metodu liecenia, konecne po 25 rokoch po prvom oznameni na onkologickom kongrese to FDA schvalilo.
Doktor sa vola Stanislaw Burzinski, ma kliniky v Texase cez ktoru vyliecil(!!!) tisice pacientov. Ked sa objavil na kongrese so spravou o vylieceni (60% uspech)neoperovatelnych smrtelnych nadorov v mozgu, vypiskali ho. Dnas je jeho metoda konecne oficialne schvalena. Medzitym umreli statisice zbytocne. A ludia, co su za to zodpovedni su taki ako ty. Bez dalsieho studia o tychto metodach reputabilnych lekarov(Elena Budwig napriklad bola 6 krat nominovana na Nobelovu cenu) a informacii maju hned "vedomosti".
Nevratim to "tulpas " ti spat, ani to si nezasluzis.
Co sa tyka "zarabania" na doplnkoch, Tato charita(doplnkove obchody) ma stoji vyse 100 000 korun mesacne. Mozes sa informovat u mojho konatela. Rozhodne to nie je ziskovy podnik.
Co si ty kedy urobila pre druhych, ked sa tvaris tak superiorne?!?

vlasta

RNG ty tulpas. Rakovinu v hlave, ktora rastie a bujnie vyliecis omegou 3 asi ako zhnite korienky kvetov preberie poctive zalievanie vodou. Uz sa niekde splachni s tymi prirodnymi dristami a zarabaj si vo sovojom veku inak. Moj foter ma napr. penzion. ty mas co? Omega 3? Americane velky chudobny.

RNG

Co tak snazit sa dostat sa z toho, miesto nariekania.
Uz si vyskusal vsetky prostriedky, co nam dala matka priroda?
Co tak graviola, samento, liquid zeolites, omega 3 oleje, beta glukany, masivne davky antioxidantov( ester C, E,vytazky z jadierok, zeleneho caju, hroznovych semien...), bioflavonidy...

emina

To je mi veľmi ľúto.A rakovinu čoho máš,ak sa smiem spýtať?Naozaj by bolo lepšie si s ňou niekde v pokoji sadnúť a opatrne jej načrtnúť tvoju situáciu.Ak je naozaj taká super, neopustí ťa,práve naopak.Bude síce trpieť s tebou, ale aspoň na to budete dvaja.Cudujem sa, že ona nevidí príznaky tvojej choroby, veď rakovina v posledných štádiách má viditeľné príznaky,nie?