Prsník nález

Príspevok v téme: Prsník nález
Andrej00

Ahojte.
V prvom rade ani neviem.ako začať.
Neviem ci byt vazny, ci rozmyslat, ci plakat, ci sa bat....
Manzleka bola u doktora a na prsniku jej nasli 3 hrčky, z toho jedna ma 3cm.
Nejaku dobu ju bolel prsník, ale najprv to prisudzovala kojeniu, potom zlej podprsenke a bolelo to, potom mesiac nic a tak nejak domteraz cca rok. Ano je yonz casti aj nezodpovednosť ale vieme ze sme ľudia....
Bola na vyšetrenie ale odporucili ju na kvalitnejšie lebo doktorka nevedela vyvodiť jednosznacne o sco sa jedná.
Koncom týždňa ma ist.
Neviem.co mám robiť.
Mame malú dcéru, rozostavany dom, byt v predaji.
Milujem ju najviac na svete. Strasne sa bojim a hkavne sa snazim všetko blokovať v hlave ako keby sa nic nedialo a ako keby isla len do zubára.
Neviem ako sa mám zachovať, co riesit, neriešiť,.
Bolesti ma, nema, na prsniku nema ziadne vonkajsie zmeny, ani nic nevidno. Ma to niekde z boku viac hlbsie ako na kraji.
Ziadne iné zdravotné problémi nemá.
Bojim sa ze sa nam zmení život o 180° od piatku.
Viem ze netreba maľovať certa na stenu ale v hlbke cítim ze sa pretvarujem a ze to na mna dolahne. Stále si to neuvedomujem v plnej miere. Navyse pracujem cely tyzden aj terqz vikend. Ako ďalej neviem..

Simonecka85

Veru ma pobolieval, ale to mňa už asi od 18 rokoch. Neviem, aké to bolo veľké, len viem, že to dosť dlho skúmal, ale nakoniec povedal, že to asi nič hrozné nebude. Ale na kontrolu som išla s malou dušičkou.

Simonecka85

Ja som mala na sone nejaký nález, lekár tiež presne nevedel, o čo ide. Ale nebolo to podľa neho nič podozrivé. Na ďalšej kontrole tam už nebolo nič. Lekár sa tiež divil. Mala som to z toho, že som dlhší čas brala hormonálne tabletky. Keďže tvoja žena bola tehotná, kojila, tak to kľudne môže byť aj niečo hormonálne. Tak hlavne žiadna panika dopredu. Viem, ľahko sa mi to hovorí, tiež mi pri kontrole nebolo všetko jedno. Držím prsty.

andrej00

Tak ja dufam. My o tom ani nerozpravame doma. Nejak sa bojim o tom hovorit. Mal som kolegu ktoreho zena mala rakovinu a tak isto ujova žena. Na tonsa človek nepripraví.
Ako rychlo vam to asi rastlo?
Ona bola tusim pred rokom a vsetko bolo ok.. takze zmena za rok. Aj s mliekom mala problem

neptun

0,5 cm, 1cm, aj väčšie najväčšia ma 4cm, navonok to nevidieť,
ale prsia su ťažké.. je ich veľa..
bola som na zmenšení prs pred rokmi tak mi lekár povedal že to môže byť aj z toho ako sa hojilo tkanivo, tiež to može byť z hormonálnych zmien, uživanie hak, tehotenstvo, - snad to bude aj prípad vašej ženy...
aj mne Dr. povedal že kedže to bolí tak to budu pravdepodobne cysty, a sono mi to aj potvrdilo..

neptun

nemusí to byť nič,... hlavne nepanikárte, ..
ja mám same hrče v prsiach, tiež bolestive aj celkovo prsia mam ako kamene, a mam niekolko cýst... - cysty bolia...