Ako to vidí chlap?

Príspevok v téme: Ako to vidí chlap?
MartinaS

Taká otázka...ako to vidíte vy chlapi, keď sa vám páči nejaká žena a ona zmení výzor...dajme tomu že viditeľne priberie, dá sa ostrihať, proste zmení niečo čím ho nejak predtým zaujala. Môže to byť dôvod, že ten chlap stratî záujem, môže sa mu prestať žena páčiť, priťahovať ho?

Alkaaa

Ja uz som alergicka na to, ze chlapi su vizualne zalozeni, LUDIA su vizualne zalozeni, aj zeny kazda sa rada pozrie na pekneho chlapa. Takze chlapi nemyslite si, ze zeny zaujma len vase srdiecko :D

zoom

Ja povazujem zeny, ktore casto menia vyzor za podivne. Napriklad ak casto menia mejkap, alebo si stale menia uces, ci farbu vlasov, ci styl obliekania. Normalny clovek nema cas a ani ho nenapadne zaoberat sa tolko sam sebou a radsej sa venuje niekomu, alebo niecomu inemu.

cinkconk

ten co ide po krase tela to bude vadit
ten co ide po krase ducha je vzhlad ukradnuty
Skutocne clovek.miluje ak mu na vzhlade az tak nezalezi
Len vtedy je to prava laska

Zdravko654

Jasne, ze ano. My chlapi sme dost vizualne zamerani, malokomu ide iba o dusu tej baby. Idealne je, ked sa nam paci vizualne a aj si s nou rozumieme, ale ak sa nieco z tohto porusi, tak nam to zacne velmi vadit. Vy baby ste skor emocionalne, preto vam zmena vyzoru az tak nevadi, pokial sa k vam chlap sprava dobre, tak to neriesite, ale aj najvacsi fesak ak sa k vam zrazu zacne spravat zle, tak zvazujete rozchod.