Bolesť hlavy a únava

Príspevok v téme: Bolesť hlavy a únava
Anonym2499

Zdravím, pekný deň prajem.
Už niečo cez týždeň mám problemy s tupou bolesťou hlavy, momentálne cítim ako keby tlak na čele a pri očiach, sem tam mi tá bolesť strelí ku spankom alebo aj inde tak pichľavo, bojim sa aby nešlo o nádor ktorý by mi tam tlačil. Celkovo ma tak jemne pobolieva hlava, hlavne v prednej časti, Bývam častejšie unavený, zývam častejšie, najviac to asi cítim nad očami taky tlak. Aj oči ma sem tam tak štipu ako keby boli unavene. Bol som u obvodnej, tá mi zmerala tlak, povedala že všetko fajn no ale problemy mam stále. Taktiež som alergik, momentálne neužívam lieky, môže to byť aj tym? Taktiež beriem lieky na psychiku, sulpirid a magrilan. Myslíte si že môže ísť o niečo vážnejšie?

niina

No ano, je to indvidualne, kazdy by sa mal poznat kolko toho znesie, ono niekedy je zase dobre nedavat si tabletku hned ked citim mierne pobolievanie ale pockat, mozno staci napit sa vody ci vyjst na vzduch..ja teda siaham po tabletke uz az ked je ozaj zle..

mijja

No tak ono to je podľa toho aká silná je tá bolesť, niekomu stačí jedna tabletka niekto si musí šupnúť rovno dve. Každopádne môžeš takto užiť 3x za deň.

davinmartion

It's important to take your symptoms seriously and consult a healthcare provider for a proper diagnosis and treatment plan. While headaches can have various causes, including stress, fatigue, dehydration, or eye strain, it's essential to rule out any serious underlying health issues. Contacting a medical professional will help address your concerns and ensure you receive the appropriate care. Take care and prioritize your health.

darienka

vsimla som si ze tu o nom baby pisali dost, nemam ho vsak odskusany, ten sa ako uziva prosim ta? treba dodrziavat nejake casove odstupy alebo ako to je?

juraska

.. ano detom by som ho teda nedavala, myslim ze pre deti jedine original detske lieky co su, no a tehotne nech konzultuju so svojim lekarom, ale viem ze sa teda nema davat ani tehotnym..

sasimka

ano on je fajn, fakt ja tiez nelutujem ze som ho vyskusala. tiez som mala takto odskusanych viacero liekov ale ani jeden mi este nezaberal takto rychlo a ucinne.

lichotinka

no tak na vase odporucania som vyskusala ten Cetalgen prave vcera v praci. pocitovala som neskutocnu unavu (asi jarnu) a k tomu sa pridruzila bolest hlavy. no a mozem povedat ze mi uspesne zabral po pol hodinke + som si este na unavu zarobila magnezko a mohla som dalej fungovat.

macava

Laurosik tento liek tak rychlo zabera? lebo mna ked hlava zacne boliet tak to nie ze postupne ze citim ze ma bude boliet hlava ale to z nicoho nic pride a ma odpali hned.

cicilka

darinusik praveze tento liek nie je vhodny pre deti a ani pre tehotne zeny, no ked si to tak clovek vezme tak pre tie deti je dost overenych a spolahlivych liekov na bolest a horucku a zase co sa tyka tehotnych tak tehotne pomaly nic nemozu.

darienka

isto je pravda, ze kazde liecivo moze mat nejaky ten vedlajsi ucinok, no prave od toho sluzi ten pribalovy letacik. za mna vsak by som sa vedlajsieho ucinku neobavala ked nemam teplotu, ved paracetamol svojim sposobom nie je len od teploty.