Chalani a muzi pacia sa Vam zeny s krivym nosom?

zuzi74

Meryl Streep je pre mna pekna, sarmantna zena. Mne na nej nos absolutne nevadi a naopak pekne zapada do krasnych licnych kosti. Ta zena ked sa usmieva, je tak krasna, ze si ju s inym nosom neviem ani predstavit. A ako mlada zena bola tiez pekna.

Biela Kobra

Starostlivy123 to vyjadril krásne.

Krivý nos alebo podobná chybička krásy je posledná vec, ktorá by mala partnera takej ženy trápiť. Keď už pre nič iné, tak preto, že krivý nos sa dá napraviť, ale ak je lenivá lemra, sebecká mazna alebo vypočítavá mrcha, to už ide ťažšie.

Vonkajšia krása pominie rýchlo. Vnútorná zostáva až do Alzheimera.

ped

Ja som si všimol, že my máme takú tendenciu hľadať chyby na tom druhom a keď ju nájdeme, tak nieto väčšej radosti. Ale to že má daný človek ďalších dvadsať dobrých stránok, tak to už pre tú jednu chybu nikoho nezaujíma. Niekto na niekoho bude poukazovať, a pritom sám je na tom horšie možno aj desaťkrát. Tzv. maskovací manéver:-) Ale aj tak to nevyňde, nie, nie...

Starostlivy123

Mne by to nevadilo vid Adela aky ma ratafak a podla mna je to krasna a inteligentna zena. Ked sa s tym dokaze vyrovnat ta zena a bude sebavedoma tak to rozumny chlap riesit nebude. Nik nie je dokonaly. Toto budu riesit iba povrchni ludia - kazdy starne a meni sa, takze ked bude zena stara, vraskava s ovisnutymi orsiami, tak juvtreba opustit a najst si krajsiu???

anita55

je to "vada" a komu sa páči niečo vadné? mne teda nie, ja som mala kryvý nos , celou školou som počúvala len posmešky, vyriešila som to plastikou, a mne osobne sa tiež nepáčia chlapi s veľkými nosmi,..
a ženám to nepristane už dupľom..
spominane "celebrity" ktoré uvádzaš všeobecne nepatria medzi krásky, či už s nosom alebo bez neho..