Psychická porucha školáčky

Príspevok v téme: Psychická porucha školáčky
Buna

Moja dcera desať ročná ma OCD , obsedantno kompulzivnu poruchu , sme uz objednani odbornikovi , no az za mesiac a stav sa jej zhorsuje zo dna na den .Dcera vrci ,vydava hrozné zvuky hlavne ked zakasleme kychneme ,ci do vreckovky smrkame , alebo preglgneme , ci jeme , alebo pijeme .Nemozeme pri nej jest pit a pomaly uz ani dychat ..
Ma zvláštne ritualy niekolko krat musi zavriet dvere a potom s nimi este chvilu lomcuje , otvori zatvorí , otvori zatvori ...svetlo ked zazne ci vypne musi tiez niekolko krat vypnut zapnut , vypnut zapnut ...
Casto krat jej musime povedat co ona chce , napr .ze je najmensia na svete , Najlepšia atd..a to aj milym tonom , lebo ked jej odvrkneme , tak si vyzaduje , aby sme jej to povedali ináč milsie atd ..ak jej nevyhovieme je agresivna , kope , skriabe atd ..kto to nezazil , nepochopi ..aj ked ju spacicikujeme , stale utoci , aj ked po zadku dostane , ona musi za každú cenu dať poslednu ranu nam ..davat tresty nepomaha , skusali sme vsetko mozne ,tresty , odmeny keby to nerobila , no nepomaha nic , nevie sa ovladat , nejde jej to .Vcera manzela doškriabala celeho po tele ..vydava strašné zvuky ...na verejnosti sa ovladat zatial vie , no doma si to vynahradi a cim je dlhsie z domu , napr .u babky a tam to tlmi o to viac potom doma vrci ..má to potom nahromadene v sebe a musi si "uľaviť "..
Neurologicka jej predpisala peritol (zatial nepomaha )a teda sme uz objednani psychologicke , neskor urcite psychiatricke ..
Je toho veľa co robi , napr.ked ide , musi sa oboma rukami vsetkeho dotykat , stien , dveri , nabytku , poklopkavat na vsetko okolo , neznasa cislo 4 , schovava nam veci ked jej nie je vyhovené
atd.
Neviem si predstaviť , ze by toto vsetko niekedy nerobila , sme zúfalí ...
Budem vdacna za kazdu radu , ak napise niekto kto sa s podobnym prípadom uz stretol.

Onjeblb

Palo 9 ty si cisty sadisticky kokot, to je psychicka porucha s nou by mali pracovat specialisti a neustale, musis tomu porozumiet tomu chovaniu, to sa neda hned decko bit, ty si asi tiez dajaky vadny .... To rodicia uz pri prvych takychto naznakoch mali dat dievca na sledovanie, tu nic ine nepomoze, niekedy musi aj rodina mat nieco ako skolenie, kde dostava informacie ako sa chovat v danej situacii ....preboha, ty len tu nedavaj svoje drble komenty, co koment to picovina, zakomlpexovany voci zenam, psychopat, by som sa necudovala, keby si bol dajaky vrah

NeznamyTHM1986

Brigita232: Alternativneho - maš namysli takeho alternativneho ako ty - čo si si prečitala par bludov z netu a hraš sa na múdru? :D :D :D

Cliattsi

Dôležiréje to vašej dcére vysvetliť s tým, že jej to môže.pomôcť. Vyčítal som z.príspevkov, že aj jej samotnej to vadí. Koľko má rokov?

Brigita232

nasledky ockovania, potravinova intolerancia, parazity, chemia nadrbana v jedle, vzduchu, vsade a toxiny sa neustale ukladaju...pricinu treba hladat preco sa jej takto meni chovanie, nejaky dovod to ma. vidim, ze sa tu zisli sami odbornici.... matke doporucujem patrat kde sa da, najst si nejakeho dobreho alternativneho terapeuta , ktory dceru bude vediet zdiagnostikovat a riadne detoxikovat, hlavne ju nenechat v rukach psychiartov. drzim palce, ak chce mat dieta sancu na normalny zivot .

Sonie

Myslím že milajar nedal-a až takú nezmyselnú otázku. Asi by som ju položila aj ja, hoci o obsedantno kompulzívnych poruchách viem toho dosť. V prvom rade by som nehľadala či niekto zažil niečo podobné s dieťaťom, pretože podobné nie je vždy rovnaké. Na vašom mieste by som najprv navštívila psychologičku. Dcéra je ešte dieťa a nedá sa experimentovať s rôznymi diétami aj keď priveľa cukru spôsobuje hyperaktivitu u detí. Nakoniec sú sirupy s Omega3 v lekárni pre deti, tie by sa mohli doplniť, neuškodia. Je možné že niečo aj prerastie, odznie to samo, ale treba sa porozprávať s psychologičkou a zamyslieť sa nad tým ako v rodine fungujete, ako písala milajar, na ktorý ste reagovala dosť podráždene.

Buna

Dakujem Cliattsi za radu , precitam si o tom , no obmedzit sladké , to by bol asi problem myslim..ak by som jen napr.zakazala oblubenu čokoládu , nastala by klasicka hysteria u nej ..agresia atd ..

Buna

Nie , socialnu fobiu a strach z ludi nema .Medzi kamaratkami je oblubena a rada chodi do spocnosti , tam sa dokáže kontdomovat, no doma sa potom musi vyventilovat poriadne ..

Kontrol0r

Toto som mal keď som bol malý. Nie až tak extrémne ale dosť ma to trápilo. Tiež som opakoval, mal dobre a zle čísla a tak. Ja som to mal podľa mňa preto že som mal zle detstvo. Doma hadky, v škole sikana a výsmech. Tiež mám socialnu fobiu. Čím som bol starší OCD sa stále menej prejavovalo, a teraz už, len sem tam niečo zopakujem.

Cliattsi

OCD KETODIET.....DO GOOGLE

Okay- just wanted to share this info. I recently relapsed. I thought my ocd was gone for good (I normally get over my obsessions in about 6 months) but then a new one popped up when my life seemed to be going great. It has been the worst yet, in my opinion (real event ocd), possibly also false memory ocd. I had to get back on medicine. It was just not a good time. Although the medicine has helped (I’ve been on it two months) I still got intrusive thoughts. They were just more bearable.

So, after doing research and talking to people I started keto. It took a few days but I am in Ketosis and I have never felt better. My energy is through the roof. I don’t feel hungry at all. But the MAJOR thing I’ve noticed was that so far I have not had one intrusive thought. I feel amazing. I even tried to purposely trigger myself because I’ve been so in shock and I saw how dumb my obsession was. (WHAT?! I’ve been trying to do this forever)

Obviously, it’s only been a few days. But I wanted to share this info for people who are struggling. I firmly believe what you put in your body (medicine, food) has A LOT to do with what is going on in your mind.
www.google.sk

PREKLAD CEZ GOOGLE
Dobre - len chceli zdieľať tieto informácie. Nedávno som recidívoval. Myslel som, že moja okda bola preč dobrá (normálne som sa dostal cez moje posadnutí asi za 6 mesiacov), ale potom sa objavil nový, keď sa zdá, že môj život je skvelý. Bolo to zatiaľ najhoršie, podľa môjho názoru (skutočný prípad ocd), možno aj falošná pamäť ocd. Musel som sa dostať späť na liek. Len to nebolo dobré. Hoci tento liek pomohol (bol som na tom dva mesiace), stále som dostal rušivé myšlienky. Boli len oveľa známejší.

Takže potom, čo som robil výskum a hovoril s ľuďmi, začal som keto. Trvalo niekoľko dní, ale som v Ketóze a nikdy som sa necítil lepšie. Moja energia je cez strechu. Necítim sa hlad. Ale najdôležitejšou vecou, ​​ktorú som si všimol, bolo, že zatiaľ som nemal jednu rušivú myšlienku. Cítim sa úžasne. Dokonca som sa snažil úmyselne spustiť, pretože som bol tak šokovaný a videl som, aké hlúpe moja posadnutosť. (ČO ?! Snažil som sa to urobiť navždy)

Je zrejmé, že to bolo len pár dní. Chcel som však zdieľať tieto informácie pre ľudí, ktorí zápasia. Pevne verím, že to, čo ste vložili do tela (liek, jedlo), má veľa čo robiť s tým, čo sa deje vo vašej mysli.

---------------------------------------------------
Toto som vám sem dal preto, aby ste si nemysleli, že trepem odveci. Mali by ste s dcérou vyskúšať ketodiétu. Je to strava založená na vysokom príjme tukov a minimum sacharidov.
V tom príspevku vidíte, ako sa niekto z OCD DOSTAL ÚPLNE. Tým, že obmedzil cukry.
Určite si o tom naštudujte viac a informujte aj dcéru, že to naozaj môže byť lepšie než aké to je. aj bez liekov. Ja osobne s týmto skúsenosť nemám, ale chystám sa na to. Keď budete úspešní, môžete mi napísať aj na email cliattsi@azet.sk. Lebo ma bude zaujímať ten výsledok. A zaujímam sa o rôžne psych. problémy.

Dajte si tiež do google OCD KETODIET www.google.sk

....tam nájdete ten príspevok, ktorý som dal aj sem a nájdete tam ďalšie skúsenosti ľudí.

Potom si dajte "Ketodiéta ako na to", alebo "ketodiéta fórum" .... a zobrazí vám to výsledky, čo a ako. Držím palce. A nebite dcéru, lebo to na nej môže zanechať negatívne stopy aj do dospelosti.
Váš psychiater vám s vysokou pravdepodobnosťou takéto informácie nedá. Ale opýtať sa ho môžete.