priatelova byvala neda pokoj!!! coskoro to už bude rok co otravuje!

Príspevok v téme: priatelova byvala neda pokoj!!! coskoro to už bude rok co otravuje!
Adka-adka

Máte niekto skusenost s byvalou priatelkou vasho terajsieho partnera v tom zmysle ze jednoducho nevie pochopit ze on ma uz novy vztah a bolo by nacase aby dala pokoj?? trva to uz 10 mesiacov!! neskutocne ma to uz zacina vytacat.. zo zaciatku som sa tvarila nad vecou ved nebudem predsa hystericka, staci ze je ona.. a ze som s nim ja a nie ona mozno ma aj svoj dôvod...

Z toho co viem, boli spolu asi 6 rokov, samozrejme niekolko kra sa rozisli ale rozisla sa stale len ona.. moj priatel mi vravel ze rozisli sa tak ze proste boli v kontakte... akonahle spoznal mna a zacali sme sa stretavat tak nam ona zacala robit peklo.. nonstop mu vyvolavala jak hluchá , písala velke mnozstvo smsiek, sledovala ho ked isiel ku mne, neskor aj nas obidvoch... som tolerantna osoba a zo zaciatku som zapojila vsetky svoje sily aby som tuto nenormalnu zenu ignorovala ved predsa ju to potom prejde..kdeze..omyl... neustale mu musi pisat!! stale s akoukolvek ravinou!!!priatelovy som povedala ze tu jednoducho uz nevidim inu moznost len kupit kartu s novym cislom.. ja to uz viac neviem tolerovat..neda sa to uz..kto bol v mojej situacii niekey tak ma pochopi..kratky cas sa to da tolerovat...ale tak dlho?? ja sa normalne citim ze jednducho sme vo vztah 3ja a nie 2ja.. zo zaciatku naliehala nanho aby sa dali naspat dokopy.. nechapala som akoze preco ked ho 4x nechala a ze preco jej vadi ze ma novu priatelku ved keby ho naozaj chcela tak ho 4x nenecha nie? teraz mu vypisuje uz len totalne sracky typu : ty nepamatas si ake tabletky som brala na kramy ked sme boli spolu? si mi ich aj kupoval raz lebo si neviem spomenut....no chapete to????silou mocou hocico pise len aby bol nejaky kontakt... vo mne to uz tak vrie ze je to az neskutocne... preto pojdeme kupit kartu, tú staru kartu si poprosim do ruky a sama ju znicim.. toto je uz jedna z poslednych veci co mozem urobit..alebo ja uz neviem co..

tymto prispevkom by som vas prosila o vase skusenosti alebo nazor, ako ste sa popasovali s takymo typom byvalej priatelky vasho priatela..

CERESNICKA NA TORTE: ONA MA 43 ROKOV!...ja 24, on 28... nepoznam vo svojom okoli 43 rocnu zenu s takymto chovanim..jedine tak 12 rocne decko nejake sa tak moze chovat! On je dost takyy ze vie sa velmi pekne chovat k zene, aj ku mne.. k nej uz nie samozrejme. ale asi prisla na to ze vo svojom veku uz prilis normalneho chlapa nenajde a ani takeho ako je on.

Samucka

No ..pokiaľ to nepochopila po dobrom, tak jej asi treba naložiť. Mne by vytieky nervy už dávno. Ja by jej dala pár po papuli. Možno to bude jediné riešenie. Ale tak niekde večer po tme a s kuklou na hlave, nech nemá dokazy. Alebo poslať na ňu nejakého chlapa nech ju dobre popretahuje a bude spokojná.

moj-pohlad

Si sebecka a neschopna zit sama, bez chlapa...Nie si na tomto svete jedina zena, ktora s tvojim samcom chce zdielat zivot a lihat s nim do postele. Preco by si mala mat stastny s kludny zivot s dajakym chlapom ? Zivot nikomu nic negarantuje...a kazdy bojuje o zachranu svojho vlastneho stastia, tak isto aj ona. Tak sa spamataj, akceptuj realitu tohto sveta a nechaj veci plynut tak ako oni idu po svojom.

Miga

Kedy a pri akej prilezitosti na teba vrieskala, ze si ku*va? Kedze na teba vrieskala, tak to bolo do oci. Co si jej na to povedala? Co na to povedal partner? Ako si si to s nou vyriesila?

Adka-adka

MIGA - To nie je o tom ze ho chcem vlastnit, ani o tom ze by som hystercila ak by si pisal len s kamaratkou... uz vo svojom prispevku som pisala ze normalny bezproblemovy kontakt iba na zaklade napisania narodeninovej smsky, smsky na sviatok , popripade smska typu iba ako sa mas .. tolerovala by som to ak by o nic viac neslo iba o obycajnu nevinnu otazku a pokial by tolerovala mna ako jeho novu priatelku...ale nie ze tu bude po mne vrieskat ze som kurva, sledovat nas, kazdu sekundu mu vyvolavat co sme boli spolu (trva to 10 mesiacov)... viem ze si napise aj s nejakou kolegynou z prace len ze co nove a tak.. vieme o sebe take veci a predstav si ze neziarlim a neidem z toho vyskocit z koze... ale taky clovek ako jeho ex ... to mi jednoducho uz vadi lebo to trva uz velmi dlho a naozaj to clovek po case prestane tolerovat..neda sa byt uplne kludna ked vam tak dlho zasahuje niekto do vztahu...snazila som sa zo zaciatku byt nad vecou ale cim dlhsie to trvalo tym viac mi to uz zacalo velmi prekazat

Lollka

Tak ale tvoj priatel tiez nemoze byt celkom v poriadku ked si zacal s o 15 rokov starsou psychicky nevyrovnanou zenou. A teraz si nici novy vztah tym ze si s nou stale pise a necha si urazat frajerku. Ty o nom pises ako keby on bol dokonalost sama a prepnuta len ona, ale on keby chcel, tak uz davno je s nou koniec, razne jej vysvetli situaciu, zablokuje si jej cislo a vyriesene. A nie ze si s nou bude este pisat a odpisovat jej na kazdu hlupost hoci vie, ze tym vytaca svoju aktualnu frajerku a nici si sucasny vztah. Pravda moze byt aj to, co pisal niekto podo mnou, ze pretahuje aj ju a u nej trebars nadava na teba. Preto ju to tak dlho drzi. Keby mu na tebe zalezalo uz davno ma tuto situaciu vyriesenu.

Jana Lukacova

Adka-adka:

bývala partnerka Vášho priateľa má určite problémy, s ktorými si nevie dať rady (bez ohľadu na vek). Avšak vo vzťahu s ňou bol Váš priateľ, nie Vy, on je ten, ako sa ľudovo hovorí kto má kľúče od miešačky a kto by mal situáciu riešiť, ak mu na Vás a vašom vzájomnom vzťahu záleží.

Vy sa potrebujete sústrediť na to, aký vzťah chcete (po akom vzťahu túžite), aký vzťah máte so súčasným priateľom a na to čo sama prežívate - to, že beriete na seba riešenie vzťahu medzi priateľom a jeho ex (je to jeho zodpovednosť) je signálom toho, že svoje vlastné problémy ste ešte nevyriešila - nečelila ste tomu čo Vás trápi alebo inak s rozchodom sa človek nevyrovná tým, že druhého nevidí, resp. sa s ním nestretáva, ale tým, že v prvom rade prejaví city (bolesť, smútok), ktoré v ňom rozchod zanechal...situácia so sučasným priateľom a jeho ex Vám ukazuje na to, čo sama nemáte vo svojom vnútri vysporiadané.

Miga

Podla mna by si sa mala prestat jedovat ako stara dievka....Za prve - partner nie je tvoj majetok. Nemas dosah na to s kym si pise, ani na jeho sim karty, ani na nic v jeho zivote. Si partnerka, nie jeho matka. Vytaca ta, ze ma kontakt s niekym? Co keby mu takto pisala kamoska? Stavim sa, ze aj to by ti hrozne vadilo. Staci ho slusne poprosit, aby jej na spravy neodpovedal. Ona s tym casom prestane. Lenze dam ruku do ohna za to, ze aj keby jej neodpisoval, tebe to tak ci tak bude vadit :D Lebo nebudes mat pocit, ze ho mas len pre seba....Ukludni sa, porozpravaj sa s nim, ze ti to nerobi uplne dobre lebo si majetnicka a uz nechaj na nom, ako situaciu vyriesi. A za druhe, zazila som cosi podobne, takze skusenost mam. Partner si to behom par tyzdnov vyriesil s dotycnou, nemusela som robit ziadne sceny a brat mu karty z mobilu, ako keby to bolo moje dietatko. Dokonca som slecnu stretla v meste, slusne som sa jej prihovorila, ona sa mi ospravedlnila, na co som jej povedala, ze mne nic neurobila...a odvtedy sa zdravime. Lebo takto by mali dospeli ludia riesit svoje problemy. A nie zakazovanim, prikazovanim, branim sim kariet a podobne....