Sen o smrti

Príspevok v téme: Sen o smrti
jjaajj

Dobry den. Este stale sa spamatavam z hrozneho sna,co sa mi teraz,zo soboty na nedelu,snival. Islo o smrt mojho otca. A vsetko,co sa dalej odohravalo. Ze prisiel k nam domov brat,zacal sa pytat hned na peniaze,ze kde ich ma otec odlozene,ze ake vydavky mesacne otec platil,kde co mame? Proste sok. Ja som plakala, zaroven som hladala peniaze,kde mozu byt,aby bolo na pohreb. Brat po mne krical.
Este stale sa trasiem,uplne ma aj na wc prehnalo. Vsetko bolo tak realne.A teraz sa bojim. Myslite,ze ten sen moze nieco realne znamenat? :'(

Apokryft

Sen su útržky toho čo si prežila alebo to čo prežívaš vo svojom vnútri(čoho sa bojíš)Je to zmenený stav vedomia a len "znalý" človek môže postrehnúť čo mal sen naznačiť.Ak ste z otcom sami a navyše ty si zo súrodencov tá zrelšia môže byť sen odzrkadlením strachu (neistoty co by bolo keby aj otec.) ktorý vnútorne prežívaš.Neboj naozaj sa hovorí ze ked sa nam o niekom sníva ze zomrel tak bude dlho žiť.Aspon tak dlho ako treba! To uz hovorili nasi stary rodicia a ty vedeli viacej ako mi...

Sen

Vieš čo sa mi dnes v noci snívalo?To že sa mi hovno v riti kývalo..Doteraz sa z toho neviem spamätať.Ach vy chuji...

jurajho

keby sa mi malo stat vsetko co sa mi niekedy snivalo, tak som milionar,. zvacsa sa mi totizto snivalo, ze som vyhral

ped

Smrť v kartách znamená aj koniec nejakej etapy a začiatok niečoho nového, nemusí to nutne znamenať len fyzickú smrť a väčšinou tomu tak nie je. Zbytočne si robíš obavy.

Swift

Mne sa niečo sníva pomerne často a väčšinou je to celkom príjemné alebo zaujímavé, ale stalo sa mi už aj, že sa mi snívalo niečo zlé, ale už si na nič také nespomínam, lebo sú to len sny, netreba sa nad nimi nejak veľmi pozastavovať a ak to nie je niečo naozaj krásne či úžasné a nechceš si to ty sama veľmi pamätať, tak to rýchlo vypustíš z hlavy. :)

jjaajj

Dakujem vam obom. Velmi som sa nalakala a verim,ze ten sen nic neznamena. Uz mam len ocina,tak ma ten sen nalakal :-/

Swift

To bol teda hrozný sen, ale stále to bol len obyčajný sen, nebuď hneď poverčivá, neznamená to vôbec nič, časom na ten sen zabudneš.