Čím vačší intrigán a sviňa tým je na Slovensku obľúbenejší

Príspevok v téme: Čím vačší intrigán a sviňa tým je na Slovensku obľúbenejší
oknododuse

Zakladám túto tému pretože ma to u nás na Slovensku veľmi hnevá. Všimla som si totiž že čím vačšia sviňa intrigán a falošný človek je v kolektíve v práci či v škole všetci idú na jeho stranu. Nikto sa nezastane šikanovaného človeka na pracovisku či v škole alebo len pár inteligentných ľudí . Týmto príspevkom som len chcela napísať že ak budete niekde vidieť nejakú krivdu alebo nespravodlivosť nepriklánajte sa na stranu toho kto robí zle. Slováci veľmi radi píšu ako by chceli zmenu no nič pre ňu nerobia. Učte aj svoje deti že prikloniť sa k zlému človeku čo robí druhým zle nieje správne. Pretože ak sa nonstop budeme priklánať na stranu zlých nikdy nám tu dobre nebude. Všetkým krásnu nedelu

ped

A mať vízie, nuž áno, ale skôr by som povedal, že na vec treba ísť radšej racionálne ako cez nejaké vízie, ktoré môžu byť aj bludmi alebo preludmi. Taký vizionár si môže povedať, že mu tie vízie bol čert dlžný.

ped

+Milajar, a ďalší problém, už keď hľadáme problémy je v tom, že zvyčajne tí, ktorí by mali niečo dobré spraviť, tak spravia presný opak a ešte viac prilejú olej do ohňa. Tak na 90 percent asi platí, keď už keď sa niekto pre niečo rozhodne, ktorý má za niečo zodpovednosť, tak nech radšej spraví presný opak. To len tak na zamyslenie:-)

milajar

Svet nebude znicen temi, kteri pachaji zlo, ale temi, kteri se na nej divaji, aniz by neco udelali. Albert Einstein

ped

Ja sa snažím jednať s ľuďmi pekne a aj sa mi to v dobrom vracia, hoci nie vždy. To negatívne ma asi väčšiu tendenciu získať si pozornosť divákov ako niečo pozitívne, tak asi preto im tak fandia.