Zaľúbila som sa a neviem na neho prestať myslieť

Príspevok v téme: Zaľúbila som sa a neviem na neho prestať myslieť
Kaja35

Ahojte. Už viac ako rok som zaľúbená do jedného chlapca z môjho ročníka. Problém je, že tento rok maturujeme a z toho mi vyplýva viacero nepríjemných skutočností......V prvom rade mám obrovský problém sa sústrediť na maturitné otázky, lebo neustále na neho myslím a neviem s tým nič spraviť..v druhom rade sa bojím, že už ho po maturite nebudem vídať....čo sa týka jeho správania ku mne, už minulý rok mi bolo viac-menej jasné, že som mu sympatická.Určite by som sa však na neho tolko nenamotala, keby nemáme tento rok spolu stužkovú, výlet a keby sme neboli vrámci partie parkrát spolu vonku....
Správa sa ku mne velmi milo a v škole ma vždy s úsmevom pozdraví a sem-tam mi aj zakýva...jednoducho mám pocit, že je vždy rád, ked ma vidí, lebo väčšinou sa usmieva. Aj minule som stála cez prestávku s kamarátkou na chodbe a rozprávali sme sa a zrazu len periférne vidím, že ide a čakala som, že sa max. pozdravíme a on sa pri mne zastavil ( s kamarátkou sa moc nepoznajú ) a začal sa ma vypytovať ani už neviem na čo, lebo v tej chvíli tam došli spolužiačka a spolužiak a úplne to pokazili....
V januári a februári som sa dokázala nejako od neho odosobniť a nemyslieť na neho, no potom prišli písomné maturity a my sme boli všetky tri dni spolu v triede a myslím si, že by som do toho nebola spadla, keby sa nesprával tak velmi priatelsky a milo....dost ma jeho dost mozno ze len kamarátsky zaujem vykolajil a spadla som do toho znova, ale aj kamarátka mi povedala, že sme vtedy boli stále spolu.....On je inak taký plachý typ čo sa dievčat týka a myslím, že ešte žiadnu ani nemal(čo je na neuverenie vzhladom na to, ako vyzerá) a dost je orientovaný na školu, povinnosti a také praktické veci...skrátka taký technický racionálny typ.
Rozmýšlala som, že by som ho v posledný deň, ako zmaturujem zavolala von, ale bojím sa, že ak odmietne, tak ma to zničí....už teraz som deprimovaná pri tejto predstave. Chcela by som počuť vaše názory na to, čo mám robiť, ale poprosím len normálne odpovede, hlúpe komentáre nepotrebujem.

Palo 9

Tak správ prvý krok, snád ti neodhrýzne z nosa. Ak nebude mať záujem, môže ti to byť jedno, aj tak sa už za chvíľu neuvidíte.

pomocnica

Kaja35-Nepočúvaj iných, že to nemáš robiť, lebo to, že sa jeden človek popálil, lebo si neboli dvaja súdení neznamená, že vy si nie ste. Jedna vec mi vždy v takýchto chvíľach rezonuje v hlave...Bolo to v angličtine, ale preklad:Lepšie povedať ups ako:ČO AK.....;-) Nič nestratíš, akurát budeš mať jasnejšie. Do toho. ;-)
Pekný večer.

Kaja35

Ja si myslím, že ma to bude bolieť asi tak či tak, a táto nevedomosť ma pomaly ale isto zabíja....a myslím si, že kto nič neriskuje, nič nemá...ale ako názor to beriem.

Kaja35

Pomocnica, dakujem za radu....ja som vlastne takmer rozhodnutá, že to skúsim, len sa bojím, že ked to nedopadne dobre, že to budem velmi zle znášať....on je podla mňa dost plachý a hanblivý typ v týchto veciach, takže som si vedomá, že to budem mať o to ťažšie...na druhej strane mi to ale príde celkom zlaté, že je taký neskúsený :D
Ale podla mňa by sa nemusel hanbiť ma osloviť, lebo ja som mu už párkrát prvá napísala a vždy mi v podstate v pohode odpísal....neviem, čo si mám myslieť, lebo počúvam názory, že keby chcel, tak niečo spraví...ale zas na druhej strane ani v škole ho nevidím v neviemakom háreme dievčat, väčšinou je s kamarátom a to je taký podobný typ ako je on...

pomocnica

Ahoj, áno opýtaj sa ho na to, keď je hanblivý, tak sa nečuduj, že ťa nikam nepozýva, veď sa musí báť čo i len sa k tebe ozvať. Určite si mu sympatická, myslím, že by vám to možno fakt mohlo vyjsť bez nejakých márnych nádej. To, že ho pozveš by ho malo potešiť a prinajmenšom sa budete viac stretávať a budete kamoši najmenej. Veď keď obaja v BA tak to je ideálne. Ja síce nikdy nie som tá, čo pozýva prvá, ale pri tých hanblivých to niekedy je nutné.
Taak veľa šťastia, buď sama sebou a želáš úspech.
PS: keď by ste sa dostali do štádiu, že by nasledovala prvá pusa, tak možno aj v tomto bude hanblivý(v prípade, že fakt nemal babu obzvlášť) tak ho trošku nakopni. ;-)