aký je váš názor?

Príspevok v téme: aký je váš názor?
athenia

aký je váš názor na babu keď....po polročnom vzťahu si začala so svojim kamošom ale cúvla....o dva mesiace na to si našla chlapca, vzťah sa rozpadol po týždni...a o pár dní po rozchode niečo skúša s ďalším, s chlapcom, ktorý sa jej páči už rok...nie je žiadna k...., čo si myslíte vy? ja to beriem tak, že si hľadám lásku...ale kamoš, ten s kt. som riešila ako s prvým po polročnom vzťahu mi povedal, že som po rozchode už pár chlapov vyskúšala (nie sex)....povedal to, akoby to bolo niečo hrozné, ale ja si myslím, že sedieť zo založenými rukami neprinesie žiadny výsledok...

poliewoocka

myslim,ze to je dost subjektivne a ze sa to neda takto zhodnotit.Najdolezitejsie je to,co si o tom mysli ten dotycny-cize ty.Najdolezitejsie je,ako sa citis a ci po tom vsetkom dokazes este lasku davat a prijimat.

katharinka

aj ja mám rovnaku kamarátku ktorá to skuša s každým kto ju zaujme a len málokedy po vyzerá na dlhší vztah a poviem ti že ani po roku čo sme spolu bývali neviem, čo sa jej ženie cez hlavu a prečo to robí. Ona proste vidí vo svojom okolí kamošky a baby, ktoré majú chalanov, majú sa radi, a myslím si že závidí, skúša si niekoho nájsť kto by ju mal rovnako rád, s ktorým by mala rovnaký vzťah a klapalo to. Proste túžba mať chalana, a zároveň milenca a kamaráta a trvalý vzťah. Nie je na tom nič zlé pokiaľ si takáto baba nepustí chlapa hned k telu a neslubuje mu hory doly, ale ked su už na začiatku stanovené určité pravidlá tak je to OK,... je rozdiel ked sa s niekým len oťukávaš a po týždni sa rozhodneš ho nechat tak lebo ti nesedí a je rozdiel ked mu hovoríš ako ho miluješ a potom mu vrazíš nož do chrbta s tým že je koniec, takže neviem do ktorej kategorie patrí tá tvoja. A okrem toho, týžden či mesiac ja nenazývam vzťahom takže pozor na to, a keď tam nebol ani sex tak na tom podľa mňa nie je nič hrozné, sedieť so založenými rukami nie je dobré ale zase za každu cenu niekoho mať je tiež dosť hlúpe ale nikdy nevieš, treba skúšať.