čo robim zle????

Príspevok v téme: čo robim zle????
carrie

Prosim poradte mi.Mam priatela,nas vztah je ok...nemožem sa stažovat.Je to ale podla vas normalne že za pol roka sme sa milovali 2krat aj to preto že som začinala ja?Bol by schopny sa ma nedotknut cely život??Nie som žiadna škrata,muži sa za mnou otačaju mam vela napadnikov aj teraz.Ja som ale verna.Len sa bojim že to dlho nevydržim.Ved som zdrava žena.Mam 27rokov.Už sme sa o tom rozpravali jeho vyhovorka je že na sexe nezaleži a že je unaveny.Už nevladzem spat pri nom každu noc a nemoct sa ho dotknut.....podla neho som otravná.Nikdy predtym som takyto problem nemala.čo mu je?

linc

gabrielik
ďakujem ti v prvom rade za tvoj názor
Takže s priateľkou spolu zatiaľ len chodíme, niečo vyše jedného roka a ja mám 22 rokov a ona 18. Ale paradoxné je, že ona má chuť na milovanie práve cez krámy :-))
A tú masáž jej doprajem skoro stále, každý všedný deň a je celkom nezáväzná... Ale je to super baba, ja ju strašne moc milujem a nikdy ju neopustím, aj keď bude stále taká chladná. Tie chvíle, keď je ku mne "milučká, dotieravá a vidím v jej očkách vzrušenie" tie fakt stoja zato, aj keď ich je velmi málo.

gabrielik

pardon za pár preklepov tá masáž má byť v "iné" dno a nie v "oné"
Dúfam že ostatné preklepy sú zrozumitelné.

gabrielik

linc, môžem sa opýtať kolko máš ty a tvoja priatelka rokov a či spolu žijete alebo chodíte?

Podla tvojho rozprávania vychádza že si na tom celkom dobre a ak si to nepokazíš tak velmi dobre.

To, že chalani sú náruživejší a chcú sa milovať častejšie alebo "skoro stále" je pri väčšine mužov.
Skús sa nenásilne zo svojou príatelkou porozprávať a povýtať sa na jej cyklus.
Keď si dáš dohromady jeden a jeden, vyjde ti že tvoja priatelka je možno ideálna žena, ktorá má chuť na milovanie práve v plodné dni. V oné dni by jej možno skôr urobila dobre nezáväzná masáž alebo priatelské objatie, alebo trochu romantiky bez tej mužskej nástojčivej žiadostivosti.
Z tvojich slov cítim, že sa snažíš a že ju nechceš nútiť, takže aj ty si celkom fajn muž.

linc

No ale čo spraviť v tom prípade, keď ja potrebujem bozky, milovanie, aspoň raz za týždeň. Ale ona by bola bez toho aj celý mesiac, ani by ju to nenapadlo. Aj keď ju chcem spraviť pusou, tak to mi málokedy dovolí, to už musí byť. Som z toho smutný, lebo takto prežiť celý život doťahovaním, že ja to chcem a ona nie, to je velmi zlé.

lea

to carrie: skus popremyslat, ci to nie je vychovou. mozno aj jeho rodicia su taki konzervativni a viedli ho k tomu. ja mam jedneho kamarata v Taliansku, velmi katolicky vychovany, a sa mi zdoveril, ze si to sam nikdy nikdy nerobi (!), a to uz ma 32 rokov.. priatelku nema uz dlhsi cas. ked pozeram na inych chlapov okolo, co si to musia robit 4x denne, niektori aj v praci, tak ten Talian, to je teda sila..

lea

to Lino: no mozno to naozaj nepotrebuje. je to v urcitom zmysle aj vyhoda - napr. keby si bol dlhsie odcestovany, nemusis sa bat, co doma stvara :-)) ale mozno by vam prospela spolocna navsteva sexuologa

carrie

to lea:porno nepozera nezaujma ho to a este som zabudla že ak sa dakedy aj milujeme nie je tam žiadna predohra,nič,a robi to pod dekou.Ja som ho naheho este nevidela vobec.Ja spim rada po sexe naha a chcem ho citit...on sa hned oblieka aj svetlo musi byt vypnute.O masturbovani ani nehovorim.

sedmikraska

linc odpovedam este na to predtym. Mna pritahoval, ale k comu mi to bolo, ked ten sx s nim som nenavidela? Si si 100 percentne isty, ze uz pri tebe dosiahla orgazmus, ako mozes citat v inych temach zenske vedia byt pekne herecky, ale nebavi ich to stale. Skus sa jej spytat kedy prezila prvy orgazmus co ti na to povie? Skus sa jej popytat na veci okolo toho, len nespokojnej holke sa tazko o tom rozprava.