Muži,aké ženy vás priťahujú?

OkoloSediaci

Môj ideál krásy je chudšia postava s pevným zadkom a prsia také B-C. Vlasy kratšie a čierne, hlavne nech je vidieť krk. :-)
Často prichádzam do kontaktu s ľuďmi a je jeden konkrétny typ očí pri ktorých sa mi až kolená podlomia - v takom prípade mi je všetko ukradnuté. :D

Charakterovo ma priťahovali inteligentnejšie typy s názorom na všetko a s čiernym či infantilným humorom.

Ale nech je dievča akokoľvek pekné tak sa mi ako osoba zhnusí keď si robí selfiečka alebo keď má vlastnú fotku na tapete svojho mobilu.

Zuzazuza

Ja len jednu podmienku, a to, aby bol ten chlap lepsi ako ja. V prvom rade moralne. Inak ho nemozem brat vazne, hoci by som bola s nim, tak nejak by som to brala iba ako docasne, nemam zaujem zanasat si do zivota niecie spinavosti. Co sa tyka fyzickeho vzhladu, ak som sa do niekoho zamilovala (zamilovanost nerovna sa laska), tak sa mi kamaratky vacsinou smiali, ze aky skareducky. Vacsinou postavou nizsi, tak 165 cm, tvar nesumerna, mna to pritahovalo, vyzerali zaujimavo.

ivobrick

Nemyslim si, nastastie do tej skupiny sa vacsina zien zmesti. Mozno v tvojich predstavach medzi 4rmi stenami a zaskatulkovany na urcity typ nie. Vacsinou co pisem ze sa mi nepaci su uz tie menej vidane extremy.

Popravde, mali sme opisat svoju idealnu zenu. Tak ja nechapem tej tvojej reakcii na mna. Dobre viem ze na tomto svete idealne neni nic.

popravde

Ivobrick ty si ale narocny ty to radsej vzdaj...tebe nejde i lasku ake o vzhlad a majetkove zalezitosti...radsej to vzdaj chlapce...
Ked pridr laska ta ozajstna vtedy idu podmienky bokom....sa proste zamilujes

ivobrick

165+, chuda, prsia max c. 2, NEPREFARBENE vlasy minimalne po plecia, uz vobec nie cierne ako straka alebo cervene ako stetka, velke oci ale to neni podmienka. Kadejako dohabana (velke nausnice, hrubo vymalovane obocie, velke pracky, hrube opatky.. proste fuj), "dostajlovana", okvackana hovadinami, brutalne vela makeupu.. toto nie - ide to aj jednoducho a pritom byt upravena.

Vek 15 a menej, len srandujem.. 23 a viac, samostatna, cielavedoma, - nie dalsie dieta o ktore sa treba starat, mala by mat vodicky, pracu alebo ju hladat.

Ak nechce deti, tak u mna okamzite konci, detto ak je pasivna vo vztahu, sexe - nafukovacia babika ide kupit aj v obchode.
Prilisna sebalutost a neschopnost nieco so sebou robit velke minus.

Neschopnost riesit problemy s chladnou hlavou alebo robit kompromisy je tiez dalsie velke minus.

PS: ty co chces 15 rocnu, doprial by som ti ju, ak si este taku nemal tak ja som mal, ale tiez som mal menej rokov 17? alebo 23 a 19? ta detskost.. je to dieta a co by si s nim ako robil? lebo by si sa musel o nu starat ako o dieta.. no ak chces dieta vychovavat sam.. nech sa paci, ak teda nehladas rovnocennu partnerku ktora ta bude doplnat.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

grilovacka

Pilcuk
priznaj sa ze ti ide o ich odpanenie vsak? Vela muzov aj takych mladsich po 20tke hladaju medzi 15-18 rocnymi lebo chcu byt prvy kto ich odpani a ked sa im casom dievca zunuje najdu si dalsiu pannu a potom dalsiu a tak dokola odpanuju jednu za druhou aby oni boli prvi ktori ju mali v posteli. Akoby to bola uchylka zvrhlikov tuziacich po odpaneni. Ja musim byt ten prvy ktory jej vrazi vtaka cez blanu. To vas vzrusuje? Vyuzivat mlade dievcata na uspokojenie svojho vtaka a potom ju vymenit za dalsiu? Preto vas tak tie mlade dievcata vzrusuju lebo su nielenze mlade ale aj neskusene a naivne. Lahko vam vlezu do postele a ani nemusia, lebo mnohi ich spracujete na diskotekach ci zabavach ze?
A Pilcuk, ak je zena raz povahou kur*a bude nou aj v 40tke. ´Tou sa nestava zo dna na den. Tou zacne byt uz v mladosti. CIze ak odsudzujes dnesne 40tnicky ze sa chodia kur*vit tak tie sa moj zlaty chodili kur*it aj ked mali 20. Tak ako dnesne 20tnicky su mnohe kur*y tak tie budu take aj o desat, dvadsat rokov. Raz ma taku povahu tak ju bude mat stale. Tak ako niektore sa zvykly pred dvadsiatmimi, desiatimi rokmi čačať šperkami a lakmi na nechty, vyraznymi ružmi a natupirovany vlasmi tak tie sa budu aj v pädesiatke. Je to v nich.