Make-up a akne

sasia

Ja som pouzivala skinoren prave teraz som presla na iny krem ale pouzivala som mejkap,napr.aknecolor alebo manhattan

maria15

anjelik9:ale v niektorých make-upoch a aj krémoch sú tzv.komedogénne látky a aj keď sa dobre odlíčiš a budeš sa starať ti to môže poškodiť,lebo zrejme tie látky sú také,že tie póry hneď upchajú.

anjelik9

vačšina pripravkou na mladu plet co som si teda aspon pre seba pozerala tak tam bolo že neupcháva pory a ked som bola vyhadzana a nosila som make up kvôli tomu tak v pohode ani sa mi to nezhorsilo ako niektoré baby hovorili ked si ho potom dobre odlíčiš a budeš sa dobre starať o plet tak si myslím že neni problém...a na niektom kréme od kožnej som čítala v letáčiku aj že na to môžeš make up tak by nemal byt problem

maria15

ja mám tiež ten problém,že nemôžem dať hocijaký makeup,len nekomedogénny,lebo inak sa mi ľahko upchajú póry.Ktorý nekomedogénny odporúčate?chcela som toleriane,mala som vzorku,ale zdá sa mi dosť ťažký,niečo ako aknecolor..ani odtiene mi nesedia.a čo max factor napr.lasting performance,je nekomedogénny?

malinka

Ako mam vediet ci neupchava pory? Resp. chcem si kupit nestieratelny Perfect wear z Avonu, uz som ho raz mala. Moze upchat pory vdaka tomu ze je nestieratelny? Nerozumiem tomu, ako to mam rozoznat.

cicuska

no mne nasadila aknemicin aj skinoren a v pohode mozes nosit aj make up ak neupchava pory....:)radsej si kup drahsi a kvaitnejsi jak nejaky lacny....